Pre par mesieci uzeo sam novo napajanje.Do pre 4 dana sve je radilo ok.Onda jedno jutro nije htelo da ukljuci komp ja se ziv odsekao da nije nesto drugo crklo ustekam drugo napajanje sa njim radi.Vratim novo nece zovnem servis i kazu doneseite doneo kod njih radi?!Zapitam se WTF??? Donesem ga kuci kad radi sad evo pre pola sata pokusao ponovo da ukljucim komp nece.Probao na staru foru da na napajanju aktiviram preko spajalice zelenu i crnu zicu da vidim dal je zivo uopste nista kao da je skroz mrtvo.Postoji li jos neki nacin da ga proban da ne odem opet kod njih a ono opet proradi?
ako nece da upali a pali sa drugim napajenjem odnesi na reklamaciju ti ne treba da budes it expert nego obican korisnik i kao takav stavis ga radi ok ne radi REKLAMACIJA objasni im sta se desava i trazi drugo ili da ti vrate pare pa ces `u drugoj radnji` da uzmes ispravno
Moj kum je odlucio da kupi burazeru komp za poklon i sastavio mu lepu masinu pokupio delove, sastavio i kad ono cvrc nece da se upali. Intel platvoma je u pitanju i5 3570K neka bolja Asus Z77 ploca ne secam se ali znam da je bila preko 140e kada je platio i naj bitnije kupio je Seasonic 620W napajanje. Zvao me milijardu puta probao memorije svasta nesto i na kraju izvadi iz svog kompa Chiftec 750W i upali se ta nova masina i radi sve kako treba. Odnese on napajanje u servis kad ono ispravno. Tako da je on zadrzao Seasonic-a, a dao burazeru Chiftec-a. Ja ne mogu da verijem da se ovo desilo (meni prvi put u zivotu) sve ispravno a nece da radi u kompletu. Eto ja cisto da podelim nase iskustvo koje je slicno kao tvoje.
Pozdrav i srecno.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
Možda raspored amperaža po granama nije bio pogodan na Seasonicu ? S`druge strane tu je razlika od skoro 100 watia a ni Chiftec nije baš mačiji kašalj. Top verzije se savim lepo kolju sa Seasonicom.
Vise mi deluje da neki konektor od napajanja nije bio dobro uboden u plocu ili graf. kartu...
:: Moj kum je odlucio da kupi burazeru komp za poklon i sastavio mu lepu masinu pokupio delove, sastavio i kad ono cvrc nece da se upali. Intel platvoma je u pitanju i5 3570K neka bolja Asus Z77 ploca ne secam se ali znam da je bila preko 140e kada je platio i naj bitnije kupio je Seasonic 620W napajanje. Zvao me milijardu puta probao memorije svasta nesto i na kraju izvadi iz svog kompa Chiftec 750W i upali se ta nova masina i radi sve kako treba. Odnese on napajanje u servis kad ono ispravno. Tako da je on zadrzao Seasonic-a, a dao burazeru Chiftec-a. Ja ne mogu da verijem da se ovo desilo (meni prvi put u zivotu) sve ispravno a nece da radi u kompletu. Eto ja cisto da podelim nase iskustvo koje je slicno kao tvoje :: :: Pozdrav i srecno :: :: i5-2500k Costa Rica @ 4.2Gh :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC :: 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 :: X-Fi XtremeGame :: Corsair 750W :: Windows 7 Ultimate 6 :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.