Planiram da uzmem jednu ovu karticu, pa me interesuje da li vrede sta i da li one mogu da prijavljuju greske na novijim plocama,negde sam procitao da ne mogu....
Upotrebljive su u onoj meri u kojoj si upoznat sa tematikom, pre svega sa principima funkcionisanja samih ploca i hardvera generalno. Da ce same da izbacuju sta je sa plocom nemoj da ocekujes. Nisu neupotrebljive i u nekoj meri rade uglavnom sa svim plocama. Naravno ako kupujes gledaj da to bude bar pci kartica.
Ne moze da ti kaze sta je konkretno sa plocom ali moze da ti pomogne da dodjes do toga sta je problem. Kao sto lekar koristi (recimo) stetoskop pa on tamo nesto cuje a ja mogu da slusam do besvesti i necu cuti ama bas nista. Tako je i sa ovom alatkom. Ako znas da `procitas` bar nesto sa nje onda je vrlo korisna.
Sva sreca da imam paypal pa ne moram vise ovakve pacijente da trpim :-) znaci bez 100-200-300% zarade po kartici nista :-) Nadam se da ce svi imati paypal ove godine....
Ako se vec bavis servisiranjem a pod tim podrazumevam pravo servisiranje (zamena kondenzatora, fetova, kristala, multikontrolera, pwm-a, vracanje biosa itd itd) onda naravno da moze samo da ti pomogne. Slazem se da kartica u nekim slucajevima nema preteranog smisla (kada je ploca mrtva mrtva :) ali mislim da u vecini slucajeva moze da pomogne i to poprilicno. Ne govorim to napamet nego govorim iz iskustva jer sam se godinama bavio servisiranjem upravo maticnih ploca. Nekada je ploca u takvom stanju da nema post-a ali se nesto na njoj ipak `desava` i u tim slucajevima takva jedna kartica stvarno mnogo pomaze. A ko se ne razume njemu je dzabe i najbolja kartica.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.