Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Servis tastature na Dell vostro 1015 laptopu...
STRANA 1 OD 1
strela75 Servis tastature na Dell vostro 1015 laptopu... 27.12.2012. 20:35 T50998

status: user
broj poruka: 1590
Poceli su da otkazuju pojedini tasteri. Nekako pravac na tastaturi od `8` do `.` skripi, a prosiruje se.

Nedavno u servisu prilikom zamene crknutog hdd-a u garanciji, mi rekose da su nasli tragove kafe u donjem desnom uglu maticne ploce, a da je tastatura bila polivena. Necu da ulazim u to da li je toga bilo ili ne (niko se ne seca da je prolivena kafa, a trazio sam im slike koje mi naravno nisu poslali) - da li je ovo popravljiva steta ili ne?

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 27.12.2012. 20:47 #464550

broj poruka: 4054

nije popravljivo ... samo druga tastatura ..

kontaktiraj VMARC-a

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
a to sto je neko prosuo kafu a nije prijavio je druga stvar ..

imali smo slucaj npr da je lik posle 3h vratio lap uz psovke i teatralnost kako je tastatura otkazala i jos stogodj .. naravno dobra praksa je da otkucas svako slovo u .txt fajl .. kao dokaz da radi tast ..

posle skidanja tastature morali smo da polizemo i posrcemo kokakolu .. koju je neko prosuo idiotu po tastaturi ..dok je bio u WC-u ..

nije popravljivo jer su linije jako tanke ... pun qrac viasa .. i u samom procesu razlepljivanja slojeva dolazi do pucanja vodova .. dzaba sam puko pare na tecno srebro i flomastere sa istom materjom ...

VMARC Ne mogu da mu pomognem :( 27.12.2012. 22:38 #464577

broj poruka: 9425
Cak ne znam ni ko je ima...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro A1150
2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8
Dell U2312HM

ramzesIII Re: ... 29.12.2012. 00:53 #464850

broj poruka: 1017

Eh, koliko smo se mi mucili sa ZX Spectrumom i njegovim gumicama...

::
:: nije popravljivo ... samo druga tastatura .
:: kontaktiraj VMARC-a
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: a to sto je neko prosuo kafu a nije prijavio je druga stvar .
:: imali smo slucaj npr da je lik posle 3h vratio lap uz psovke i teatralnost kako je tastatura otkazala i jos stogodj .. naravno dobra praksa je da otkucas svako slovo u .txt fajl .. kao dokaz da radi tast .
:: posle skidanja tastature morali smo da polizemo i posrcemo kokakolu .. koju je neko prosuo idiotu po tastaturi ..dok je bio u WC-u .
:: nije popravljivo jer su linije jako tanke ... pun qrac viasa .. i u samom procesu razlepljivanja slojeva dolazi do pucanja vodova .. dzaba sam puko pare na tecno srebro i flomastere sa istom materjom ..
strela75 Hvala na odgovorima... 29.12.2012. 23:17 #464975

broj poruka: 1590
Znaci servis again.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs