jel` se tako kaže? Nisam nikada do sada doživeo neki smak Sveta pa ne znam kako se čestita... http://tiny.cc/6x4mpw A zašto je u temi overclock-ovanje? - Pa, ako čovečanstvo nastavid a overclock-uje planetu Zemlju zajebavanjem sa magnetnim poljem, nasumičnim slanjem signala u jonosferu i nuklearnim probama, pre ili kasnije će nam stvarno spržiti mother(Earth)board...ionako su ranije mislili da je zemlja ravna ploča. :)
Oseti se razlika konkretna u obicnom radu surf office malo veca brzina.
U malo zahtevnijem radu visual studio 2010 i 2008 rebuild solutiona sa 20+ projekata recimo da odoktivno je phenom radio za nekih 6 minuta a fx na 4 ghz odradi za 4 minuta. Meni bitna stavka kad radim od kuce a developeri chekinuju nesto sve ukupno 30x na dan.
U igrama se oseti razlika, mene ne zanima igranje na manje od 60 frejmova kao ni preko 60. Taman tu negde gde stari cpu nije mogao da isprati kartu u cpu zahtevnim igrama sad imam 60 fps gde sam pre imao oko 50.
Sve u svemu jako sam zadovoljan i uopste nisam zazalio kupovinu. + cpu trosi smesnih 95w...
Drago mi je da jesi. Razlika je primetna, jer CPU radi na 700MHz vecem taktu. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Oseti se razlika konkretna u obicnom radu :: surf office malo veca brzina :: :: U malo zahtevnijem radu visual studio 2010 i 2008 rebuild solutiona sa 20+ projekata recimo da odoktivno je phenom radio za nekih 6 minut :: a fx na 4 ghz odradi za 4 minuta. Meni bitna stavka kad radim od kuce a developeri chekinuju nesto sve ukupno 30x na dan :: :: U igrama se oseti razlika, mene ne zanima igranje na manje od 60 frejmova kao ni preko 60. Taman tu negde gde stari cpu nije mogao da isprati kartu u cpu zahtevnim igrama sad imam 60 fps gde sam pre imao oko 50 :: :: Sve u svemu jako sam zadovoljan i uopste nisam zazalio kupovinu :: + cpu trosi smesnih 95w.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ma, moze taj i do 4,5GHz, samo mu malko rokni voltazu. :)
Enivej, drago je meni da si ti srecan - nemou tako.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Gle ovaj, za dusu me ujeda, :: umesto da se raduje i da je srecan zbog mene :: Noz u ledja, nemam drugih reci.. :: :: jbg onaj bez dizanja voltaze ne moze vise + oc ide preko fsb- :: :: Ovaj otkljucani laganica ide na 4ghz, :: moze do 4.2 bez dizanja voltaze :: ali neka ga, ne mora da bude do panja :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.