Vec 3 dana imam problema sa zujanjem h60 znaci temperature su odlicne ventilator je isto u redu probao sam da smanjim broj obrtaja ventilatora ali opet nista nikakav bsod a zujanje jedino moze da prestane ako ga malo tapnem po plasticnoj plocici mada se opet pojavi zujanje inace citao sam da dosta ljudi ima probleme sa tim pa pretpostavljaju da je do pumpe da li moze nesto da se uradi? Inace zvuk je otprilike ovakav: Unapred hvala :)
Ne kontam, jesi li ti pre 3 dana nabavio H60 pa pravi buku ili ga imas od ranije pa sad odjednom poceo? In any case, ta cuda prave buku samo tako, nista drugo i ne moze biti...
:: Vec 3 dana imam problema sa zujanjem h60 znaci temperature su odlicne ventilator je isto u redu probao sam da smanjim broj obrtaja ventilatora ali opet nista nikakav bsod a zujanje jedino moze da prestane ako ga malo tapnem po plasticnoj plocici mada se opet pojavi zujanje inace citao sam da dosta ljudi ima probleme sa tim pa pretpostavljaju da je do pumpe da li moze nesto da se uradi? Inace zvuk je otprilike ovakav :: Unapred hvala : :: :: http://www.youtube.com/watch?v=BJhQcBXkM8 :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm recon
:: 4.2ghz mada citao sam da je do pumpe tako da mislim da brzina procesora ne utice na zujanje : :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: ::
jedino da reklamirash h60, poznat problem zujanja pumpe i na ranijim h50(imao sam h50 pumpa se cula veoma tiho dok kod drugih zvuk je bio glasan), bile su price tipa losiji kvalitet robe koja je namenjena nasem trzistu...
Imao, probao i prodao, moj H70 CORE je bio tih, culo se zujanje tek na nekih 10 cm od pumpe, ali hladjenje blagi uzas koliko slabo hladi u odnosu na Megahalems, NH-D14 itd.
Mozda srafovi koji drze pumpu na procesoru nisu stegnuti ravnomerno ili su pak pretegnuti. I ja sam imao problem sa H50 kada je pocela pumpa da se cuje nakon nekog vremena i taman sam poceo da razmisljam kako da to sada reklamiram bla bla, resio sam problem tako sto sam malo odpustio-dotegao sfrafove koje drze pumpu na procesoru i evo i dan danas posle skoro dve godine i dalje je necujna.
posle h50 uzeo sam nh-d14 oooogroman kuler a sto je odrao h50 u hladjenju da ne verujesh, naravno sve ovo ti ne treba ako necesh klokovati cpu.
Kada sam razmontirao h50 , metalni prsten koji drzi pumpu na procesoru bio je deformisan :( - kvalitet materijala za montazu h50 grozan, plastika i prsten od metala koji se lako savija...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.