Taj Limundo je cudo,vece bisere u vezi IT nisam video ,ukljucujuci i strane sajtove.
:: Nije to nista :: :: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=50641&forid=2&katid= :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Pa dobro i meni Phenom II x2 radi na 3.6 al kad ga prebacim u X3 radi na 2.6 max. inace iste performanse imaju kad se odrade benchmarkovi jedino aplikacije i igre koje koriste vise od 2 jezgra imaju benefita od x3 ( daju bolje rezultate ).Tako da po potrebi saltam izmedju X2 i X3.
Steta sto nije bacio neke slike sa testovima da vidimo koliko je i dali je dobio nesto sa tom brzin i dal uopste ima stabilan rad, dignem i ja win na 4.0 al prsne cim se optereti.
... neočekivano po PR Intela, pobedu je izvojevao na liMudu, ali, respect... očekujmo višemilionsku injekciju Intela u ovaj ubogi sajt za socijalno druženje prevaranata i IT šljama Serbistana, pa će biti ko se poslednji smeje, a to nećemo biti mi... Tzar. Nego, pre jedno deset godina, kada je megahurtz borba bila u jeku, da nam je neko rekao (a šteta što sam pobacao brojeve SK ili Mikra ili BUG-a itd. gde su pravili roadmapove sa gomilama gigaherca) da ćemo se veseliti i još sa podozrenjem zevati u 4-5Ghz za novi procesor... Pa da nam je neko u vreme Tita rekao da nećemo dvaput na more i svaki dan u kafanu...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.