Asus P5K Intel e2160 Gainward BP8800GTS-320-TV-DD-GS 2GB (2x1GB) 800MHz GeIL Value Dual Channel Kit WD 250gb mislim da je napajanje Codegend 400w (komp je star 5,6 god, pa ne znam tacno, a ne pise u kucistu)
Komp odjednom nece da upali..probao sam sa vadjenjem baterije iz maticne, ali nije dalo rezultata.. Jedini simptom je to sto lampica na maticnoj blinka bez prestanka..da li imate predstavu sta bi moglo da bude? Hvala unapred.
I ja tipujem na to, al reko da vidim da nema jos nesto sto bi moglo da dodje u obzir..ili eventualno nesto sto bi mogao da probam pre nego sto krenem da pregledam komponentu po komponentu..
Pa eliminisi prvo to, pa onda idi dalje... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro A1150 2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8
:: I ja tipujem na to, al reko da vidim da nema jos nesto sto bi moglo da dodje u obzir..ili eventualno nesto sto bi mogao da probam pre nego sto krenem da pregledam komponentu po komponentu. :: :: ::
Ma i mene kopalo dal sam bio toliko lud da stavim to napajanje, pa sam otvorio komp i izvadio napajanje i video da je u pitanju chieftec od 550w, tako da cak i ako je napajanje otislo, mogu reci da sam zadovoljan sto je radilo 5,6 god bez prestanka jer komp nisam gasio sem kad sam bio primoran :D
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.