Treba mi vase misljenje o sledecem servisu PC racunara http://goo.gl/fNMjs ili preporuka za neki ( pozeljno da je Krnjaca, ako ne idu na teren). Drugaru koji je na privremenom radu u inostranstvu je crkao kucni komp(desktop), koji on koristi za komunikaciju sa ukucanima i sin za nezahtevne igrica.
Kad kontaktiras sa nekom firmom uvek gledaj da imaju fiksni telefon. Koliko vidim ovi nemaju. Zar nije malo neozbiljno da se bavis nekim poslom a da nemas telefon,faks,kancelariju ili radionicu itd......
A komp je garant neki krsh od pre 10 godina i vreme mu je 100%... Nego da ne pricam napamet vidi bre nadji nekoga ko se bar malo razume , znas jednu osobu valjda pa nek pogleda.
Inace, ti znas kako tacno se manifestuje problem? Sta tacno u kom trenutku ne radi? Kazi ovde, mozda dobijes dijagnozu.
Ovako na slepo rekao bih da je crklo napajanje, Klasika kod tih starih krsheva.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Primedba za fiksni telefon je na mestu, hvala ( iskreno nisam ni primetio). Dijagnostika ovako daljinski mi nista ne znaci, posto nisam u mogucnosti da odem da popravim. A iskreno ne znam nikog ko je to u stanju ( a da licno stojim iza njegovih dela).Zato je i bila ideja neka firma/servis. Ako neko ima neki servis za preporuku u tom delu grada bio bih zahvalan ( Krnjaca, Kotez, Borca...)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.