Neki dan mi (mojom greskom) crce LC Power LC6550, pa me interesuje gde da nadjem IC AZ7500BP? Koliko sam gledao, sve je ok u delu startanja, mreza dobra, ima SB 5V, za svaki slucaj sam zamenio i LM339m, te mi je jedino ostao taj AZ7500bp. Znaci ne radi mu startanje, ne pokrece niti malo vent, ne odradi zastita...Tako da sam sumnju bacio na taj IC, ali nazalost, nemam ga.
Znam da je cupavo naci taj swiching regulator control, ali ako neko kojim slucajem ima od nekog napajanja koje je na drugi nacin izdahnulo pa da ga iscupa i posalje, bilo bi extra. Naravno, uz novcanu nadoknadu:)
proveri dali ima 20v na vcc pinu (pin 12) i ukoliko ima a ima sigurno u okolini ic-a neki sitni elekroliti 20-50 uF .. menjaj te sitne kondenztore ..sa novim
Ima 20V na tom pinu, proverio. Nego kondenzatori izgledaju ok, ali cu ih ipak promeniti. Inace, napajanje je crklo kada sam greskom okrenuo PCI wireless karticu. Prokletinja je miniPCI i ide preko adaptera, a on ko za K. moze da se okrene kontra i da lepo legne u slot.
Gledam shemu tog IC-a i vidim neki test circuit. Da li nekako mogu prespojiti direkt da se napajanje ukljuci manuelno? Ako te ne mrzi pogledaj datasheet tog IC-a
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.