Mislim da je juce bilo nisam siguran (izgleda da nema vise te teme ili ja ne mogu da nadjem). Elem neko je trazio izolir traku od 10mm. Ne znam da li si nasao ili ne ali ja sam danas naleteo na istu ima je u vise boja (crvena, bela, zuta, plava) i dobrog je kvaliteta `TESA` Cena ne secam se (zena me odvukla sa auto kutka jako brzo) ima je u T.M.U (Miskova radnja) Nadam se da sam pomogao nekome.
Pozdrav za sve.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
mogu da ti posaljem mislim da cu mozda otici sutra do prodavnice da ti kupm. Pusti podatke na mail kolicina i boja pa ti se javljam kada budem slao. Da da Beograd je u pitanju. Pozdrav.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
ja sam slucajno naleteo na spansku i to basic N10 ver. Plymouth izolirke. Jednostavno nema konkurenciju. Spoj drzi i pod vodom. Ima beka smovulkanizujuca svojstva.
U asortimanu imamo selotejp trake veličina,širine od 10mm do 50mm,dužina od 5m do 66mm....
Mada si se vec snasao...Cek, pa prasulence, zar si toliko nespretan da iskrojis traku od 10mm. Zalepis izolirku na staklo, uzmes lenjir i sa skalpelom iseces. Mora da ide...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Re: Tesa i Nitto su smejurija u pravom smislu reci
19.11.2012. 07:31
status: user broj poruka: 19008
gde ima plymouth?
:: ja sam slucajno naleteo na spansku i to basic N10 ver. Plymouth izolirke. Jednostavno nema konkurenciju. Spoj drzi i pod vodom. Ima beka smovulkanizujuca svojstva :: :: http://www.plymouthrubber.com/index.ph :: :: ::
E to malo teze, priznajem. Ti onda najverovatnije mislis da lepis i farbas stap uzduz, a ja mislio da ces popreko da radis sare, pa bi bilo laganica izvesti da se izolir isece na manje od 1cm sirine i sa dva fabricko isecena kraja prelepi, tako da ti ostanu sa svakih krajeva ravno iseceni delovi...
I naravno, kada se taj mod zavrsi, ocekujemo slike. I ja sam nekakav pecaros pa me cisto interesuje kako ce ispasti:) Nista, onda sacekaj da ti iskopa @ixtro, ili potreazi selotejp, to su oni najstandardniji tanji, mislim da su bas te neke sirine koja tebi treba...
Pozz i bistro!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Nije to problem, vec mora da bude ravna kao fabricka i duzine ne krace od 3 metra, pa mi reci kako to da izvedem?? :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.