Kopao sam nesto ispod kreveta i naletim na ovo modeling napajanje. Dobio sam ga ne znam ni ja od koga i receno mi je da je neispravno. Interesuje me da li se isplati popravljati ovo napajanje i koliko je pouzdan takav poduhvat.
Trebalo bi da je napajanje kvalitetno. Po oglasima su cene bile oko 30-40 eura ako me secanje dobro sluzi. Ako je popravka jeftina isplati se, ako je cena popravke preko 10-15 eura, bolje da dodas jos novca i kupis neko polovno pod garancijom.
Moje misljenje, ali javice se vec neko upuceniji pa ces dobiti detaljniji odgovor.
Zavisi od samog kvara. Ako je popustio mrezni deo i sagorelo dosta komponenti unutra, popravka je neisplativa. Sa druge strane, moguce da je kvar lakse prirode i apsolutno bi se isplatilo popravljati. U biti, samo se kinezi bacaju i ne popravljaju. Cena intervencije varira od jednog do drugog...Ali ispod 10-15e minimum ne racunaj da ce neko da se pati. Koliko god napajanje jednostavno izgledalo, ipak je to poprilicno komplikovana naprava i treba biti jako strucan da se isto ispita i eventualno popravi.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Probas i vidis koliko ce da ti naplate servis kvara, pa ako planiras da prodajes vidi koliko bi neko dao za njega i na kraju saberi oduzmi da li ti se isplati.
Ja se licno ne bih bakcao sa time...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.