Imam gore navedeni mybook (preko USB-a) e pre reinstalacije sistema radio je super... reinstalirao sam sistem sa njim jedno 30 puta (bio je prikacen na komp) i sada ga ne vidi masina tacnije vidi se u disk manage(kada kliknem properties izbaci mi sledeci tekst ( The operation filed to complete because the Disk Managment console view is not up-to-date. Refresh the view by using the refresh task. If the problem presists close the Disk Managment console, then restart Disk Managment or resrart the computer) i u device manageru... a my computer ga ne vidi... a kada ga povezem na laptop vidi ga potpuno normalno i vidi sve podatke...
Nece... izbaci mi istu poruku... ( The operation filed to complete because the Disk Managment console view is not up-to-date. Refresh the view by using the refresh task. If the problem presists close the Disk Managment console, then restart Disk Managment or resrart the computer)
elem radi mi na laptopu... samo nece ovde na masini... kad ga pikacim prako istog USB-a na laptop on radi a ovde na masini nece... sto bi ga vadio kada je nesto u podesavanju :( ali sta bem ga kad sam sve pokusao i nece
da, sto bi ga vadio.. ali u kom smislu ne radi, da li kad ga ubacis izbaci poruku `USB not recognized`, da li se nista ne desi, da li blokira komp, ili sta? update biosa, i reset ploce, odmah bih ja to uradio pa da vidimo
:: :: :: :: elem radi mi na laptopu... samo nece ovde na masini... kad ga pikacim prako istog USB-a na laptop on radi a ovde na masini nece... sto bi ga vadio kada je nesto u podesavanju :( ali sta bem ga kad sam sve pokusao i nece
Da bar blokira ili nesto slicno, jok... prijavi ga kad ga prikljucim, instalira ga i vidi ga u device manager-u i u disk manage a my computer nista... :D
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.