e ovako 3 maticne dual pci-e ddr2 hdmi 775 soket nista posebno ali sledece pitanja ima li im leka ? .. naime 3 maticne mi je zapalilo napajanje koje je davalo neispavnu struju dok sam ja to ukapirao odose 3 ploce :)))
opis kwara : ploca se sama pali i kada se pipne procesor on je hladan .. narawno nebaca ni jedna sliku i sve su takwe pa me zanima da li neko zna mozda o cemu se radi tu da li to moze ili nemoze da se servisira ili da kanta ?
Crkla su ti kolca da ne palamudim koja jer nije ni bitno ,a ko ce da ti zameni ne bih znao ovde sa foruma. Popravka opet zavisi tj cena od servisera do servisera... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2382314
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: e ovako 3 maticne dual pci-e ddr2 hdmi 775 soket nista posebno ali sledece pitanja ima li im leka ? .. naime 3 maticne mi je zapalilo napajanje koje je davalo neispavnu struju dok sam ja to ukapirao odose 3 ploce :))) :: :: opis kwara : ploca se sama pali i kada se pipne procesor on je hladan .. narawno nebaca ni jedna sliku i sve su takwe pa me zanima da li neko zna mozda o cemu se radi tu da li to moze ili nemoze da se servisira ili da kanta ?
Pa jest, u pravu si, ti si ipak profesionalac za njega. Sjebati tako tri ploče, ne može svak`. Imaš na oglasima pc berze, ovi što prodaju na tone ploča, grafulja i sličnog po ceni skoro novog, a i jednog-dvojicu koji se reklamiraju što za popravke što za preuzimanje neispravnih. Ako baš hoćeš profesionalni servis.... ne zajebavaj nas jer te ploče to ne zavređuju, ne vrede ni qtzu nepopravljane i ispravne a kamoli da još ulažeš u njih.... nemaš ti para da ih popraviš po žestokoj ceni, čak i da nemaš pameti da to stvarno uradiš... Ne se ljutiš, profi.
Budale računaju na sreću.
:: :: :: :: jel ima neko nekog drugog servisera za preporuku ? posto su mi rekli da je amater ( ne bi da ulazim u to ) samo ako moze neki drugi serviser..
Ne znam da li se meni obracas. Samo sam ti dao savet.
Kao kada bi ulagao u matorog yuga novac, a za te pare kada ga prodas + to ulaganje mozes da uzmes punta koji je u startu 2x bolji od tog yuga, ako me kapiras.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
a jel mozes da kazes ko ti je rekao da je Nemanja (servispc)amater? dva jedina profesionalca u Beogradu,za koje stvarno mogu da kazem da stvarno znaju posao su Nemanja Danilovic iliti strippy ovde na berzi i Goran Peric takozvani cika Pera sa Zvezdare....nije lepo da nekoga ko je zaista dobar majstor etiketiras kao amatera,pogotovu sto covek ima registrovan servis,i od toga zivi...uz izvinjenje drugima,ne kazem da oni ne znaju posao,vec samo da ja nisam cuo za njih....
:: a jel mozes da kazes ko ti je rekao da je Nemanja (servispc)amater :: dva jedina profesionalca u Beogradu,za koje stvarno mogu da kazem da stvarno znaju posao su Nemanja Danilovic iliti strippy ovde na berzi i Goran Peric takozvani cika Pera sa Zvezdare....nije lepo da nekoga ko je zaista dobar majstor etiketiras kao amatera,pogotovu sto covek ima registrovan servis,i od toga zivi...uz izvinjenje drugima,ne kazem da oni ne znaju posao,vec samo da ja nisam cuo za njih... :: :: : ... ma zar je bitno druze rekox necu da ulazim u to niti me zanima ... samo sam pitao za drugi broj ako nije greda :)
svako treba da stane iza onoga sto napise,ili izrekne... bez bojazni odnesi kod Nemanje,ako moze da se popravi,popravice...ili ako hoces,poslacu ti broj od Cika Pere i inbox,ali i jedan i drugi su zaista dobri majstori i vrhunski profesionalci,barem po mojim iskustvima...
:: svako treba da stane iza onoga sto napise,ili izrekne.. :: bez bojazni odnesi kod Nemanje,ako moze da se popravi,popravice...ili ako hoces,poslacu ti broj od Cika Pere i inbox,ali i jedan i drugi su zaista dobri majstori i vrhunski profesionalci,barem po mojim iskustvima.. :: :: : .. bio bi ti zahvalan :)))
a sto sam ne popravis plocu, pa nije to tako tesko?
:: :: :: :: :: svako treba da stane iza onoga sto napise,ili izrekne.. :: :: bez bojazni odnesi kod Nemanje,ako moze da se popravi,popravice...ili ako hoces,poslacu ti broj od Cika Pere i inbox,ali i jedan i drugi su zaista dobri majstori i vrhunski profesionalci,barem po mojim iskustvima.. :: :: :: :: :: : :: .. bio bi ti zahvalan :)))
Sa nekoliko postova si pokazao ovde ljudima da si jedna najobičnija balava volina koju roditelji nisu naučili najosnovijoj kulturi. Interesuje me samo kako ti je uspelo da u roku od 2 minuta između postova tražiš kontakt telefon, raspitaš se, čuješ da sam amater i to sročiš u prosto proširenu rečenicu.
:: :: :: :: jel ima neko nekog drugog servisera za preporuku ? posto su mi rekli da je amater ( ne bi da ulazim u to ) samo ako moze neki drugi serviser..
tebe necu da kometarisem rekao sam necu da ulazim u to niti me zanimas ti niti towje `poprawke` posto jedna musterija kojoj si `poprawljao` wratio joj istu grafickom za akcentom `poprawljenim` :D hahaha toliko o twom iskustwu narawno decko dosao kuci ono isto kao sto je bilo samo kod njega radi :D:D:D:D:D:D:D:D .... nego nije tema o tome nasao sam majstora admin zatwori temu slobodno owi internet majstori su mnogo jaki :D hvala owom decku samo na preporuci za cika peru i to bi bilo to .. ayd zdrawo
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.