Da li se isplati i koliko je sigurno servisirati kabal od ispravljaca za HP 6735s laptop koji gubi kontakt (pri samom spoju sa ispravljacem ili negde vrlo blizu spoja) i ako neko moze da mi kaze okvirnu cenu za to.
Naravno da se isplati, a i sigurno je, zasto ne bi bilo? Pa ne rasklapa se stanica Mir..:) . Cena, pa mislim da bi 500njak kinti bilo realno da se malo skrati i prelemi, ako se ne izgubi pola dana i tri prsta leve ruke pri rasklapanju.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ako si iole sposoban da zalemis zice, u ovom slucaju ti ne treba...
21.09.2012. 03:09
status: user broj poruka: 10999
servis. Radi se o dvozilnom kablu i valjkastoj buksni koju mozes da kupis za 100-tinjak dinara...
treba ti nesto ovakvo (pitanje je samo, koja je velicina precnika, spoljnjeg i unutrasnjeg):
http://goo.gl/NtDg2 - - - - - - - - - - edit: tek sada sam shvatio da se radi o onom kraju kabla koji ulazi u ispravljac. To je jos manji problem - rasklopi ispravljac, odseci i skrati kabl, pa ga zalemi (prethodno pogledaj gde koja zica ide).
evo moj HP smart punjac je oblepljen na 2 mesta crnom izolirkom .. i svaki put kad ga vidim kazem sebi budalo .. trebalo je skratiti kabel za 2cm i dobiti ispravan punjac za DZ .. a lepo si mogao u radnji da kupis nov original za 100e ..
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.