Zamenio sam staru plocu koja je imala 4pin za napajanje procesora i kupio drugu plocu koja ima 8pin za napajanje procesora.Medjutim moje napajanje chieftec gps-450aa-101a nema 8pin za napajanje procesora nego 4pin.Sta da radim?Procesor je amd phenom 9550 quad-core
:: Trebalo bi da bude ok :: ali opet da te ne boli glava samo zbog 100 dinara :: :: kupi ovaj kablic http://goo.gl/l6MOj :: molex na 4 pina i bocni gde treba :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
ihhh, pa zar menjao celu plocu zarad dodatna 4 pina i sad da ne stavi napajanju u njih, nemo zajebavate coveka, nek uzme ovaj konektor i nek bocne, moze i da napravi sam ako ume, i ja bih bocnuo, leba ne trazi
:: Ubodi tih 4 u 4 od 8 :: Tamo gde mogu da udju, s jednog kraja, videces po zarezima :: I ne brini nista radice :: :: Pozdrav :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.