Drug me zove, uninstalirao je drivere za gpu i maticnu (ne pitajte zasto) pa je nakon toga pokusao staviti novi win..kaze nakon restarta nista se ne deshava, ne moze ni u bios da skoci.. E sad kako ja nemam vremena da odem do njega nit imam ideju sta bi moglo resiti problem, obracam se vama u to ime pa da vidimo sta mozemo uraditi.. Malo sam informacija ponudio ali veceras ce on doci do mene pa cu vam moci baciti koju informaciju vise.
Ja kontam da se zbunio komp al kako ga odzbuniti? :)
Sa onim vadjenjem baterija nisam nikad imao iskustva pa se nadam da nije to..
Hvala!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
``Ja iskustva nemam, ali cu ga steci...`` (Parni Valjak). Vreme je za
04.09.2012. 19:34
status: user broj poruka: 10999
sticanje: izvadi batareyu, uradi ``clear c-mos`` (ili dugmence ili kratkospojnik, ``jumper``), pa da vidimo sta cemo dalje. Da li drugar uopste zna koji taster treba pritiskati da bi se uslo u BIOS setup? Naravno, jako, JAKO bi nam pomoglo kada bi smo znali oznaku mat. ploce o kojoj se radi (ili lap-a, ako je lap)...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.