Ja pretpostavljam da je ona naime radi se o 8800gt koja ima vec 5-6 godina i prvo mi se tokom igranja skroz ugasila a potom posle hard restarta pojavila se hrpa slova, windows prepoznaje 8800gt ali kaze da je kartica prijavila gresku i da je ugasena a uz to max je 640x480 u 16 boja narucio sam vec drugu ali ipak da proverim posto sa cunjao po stranim forumima i u pricu je upao u crkli PCIE slot. Takodje je windows u nekim crvenim tackama.
je graficka na monitoru izbacila artfekte tj neke linije ili kockice uglavnom smetnje onda su najvjerovatnije popucali hladni lemovi na chipu od starosti i moguceg pregrijavanja, sve u svemu dobro ti je doslo to da malo obnovis komp, ali opet vidi da ti nisu pukli driveri uradi reinstal istih, a i pokusaj da je izvadis iz pcie slota pa da je ponovo vratis malo to izduvaj od prasine
CPU: AMD Athlon II 445 GPU: Gigabyte 5870 SOC RAM: nema MBO: nema PSU: CM GX-550W HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 CPU COOLER: CM V8 HP CASE
Sve sam ocistio izduvao kompresorom slotove monitor je nov neverujem da je on, a artefakti se pojavljuju od samog butovanja tako da nemogu da budu driveri. My money is on graphic card :D bukvalno. Videcemo kad stigne nova.
Cista je ko suza kao sto rekoh neznam da li to ima neke veze sto je kuler uvek radio na 100% i zato sto je xpert vision proizvodjac neznam, narucio sam ati radeon 7750 Da se ne naljute fanovi NVIDIA-e i meni vise leze njihove karte ali onaj GeForce za moj ukus iskao bi vise love.
Je l` i tvojoj istekla garancija? Ako je tako, onda baš nemaš sreće. Bolje je prodaj, dok nije odapela papke. Jer kad crkne, bićeš samo u debelom minusu.
Nema tako debelog minusa kao sto je - AMD karta + CPU.
25.08.2012. 13:45
status: user broj poruka: 10999
Ti si se oslobodio jedne POLOVINE minusa (trebalo ti je dugo da ukapiras, ali si uspeo - sada samo napred, u tom smeru, spali kartu i dobijas GTX660)...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.