Zeza me jedna graficka k. i trebala bi mi sema dela koji je uokviren, a posebno me zanima 5-pinska komponenta u koju je uperena strelica. Oznaka na njoj je VE i nisam siguran da jos nesto pise sitnijim slovima, mada i ovako sam jedva procitao nekom kamerom sa m.zumom. Otpala je sa PCB-a i polomljena su dva pina, pa bi mi trebala info. koja je to komponenta i eventualno njen dadasheet, jer bez nje karta prijavljuje da nije ustekan 6-pinski power konektor.
Nije vrhunska karta, ali meni je ok i sredio bih je za sebe, jer nemam trenutno nijednu:)
Nema na čemu. Ako ti oni ne pomognu, i ako je to referentni dizajn, trebalo bi da za istu komponentu možeš da pitaš i na drugim forumima, jer je verovatno sve isto na PCB-u i kod drugih proizvođača (osim kulera na grafičkoj).
Poz!
:: Postavio i tamo.. :: :: Danke Phat :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Da, koliko sam gledao sve je to isto, samo cu na forumu da naglasim da je karta njihova:).Preko tog kurcica dobija info. o tome da li je prikljucen dodatni konektor za napajanje, tj. bez njega je kartica mrtva, bio on ukljucen ili ne.
Pozz!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Vrlo često se na tim forumima bave time `šta treba prežvrljati grafitnom olovkom da bi se povećala voltaža GPU-a/memorije` ili gde treba zalemiti potenciometar - tako da, ako znaju to - verovatno znaju i više.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ako jeste,Imao sam tu kartu i mogu reci da mi je i dan danas ostala u mnogo lepom secanju! Cak koliko se secam da je gurala i Dirt1 ili 2 ne znam tacno i to na jacim rezolucijama i podesavanjima. Nema sta nisam igrao preko nje dok sam bio klinac. Nema sta nije gurala. Uvek je bila hladna kao led,nikad je nisam cuo i vrlo lako se cistila. Da dodamo da je mnogo lepo dizajnerski uradjena! Posle sam nabavio jos jednu bas ovu sa testa i obe su radile u crosfirre. Do duse tada je malo igrica to i podrzavalo ali koga briga :) Vredi cimanja svakako,makar iz zezanja kada nema sta da se radi pa da se sredi. Nadam se da ces da je osposobis steta da propadne. Pozdrav :)
:: Pozdrav drugovi :: :: Zeza me jedna graficka k. i trebala bi mi sema dela koji je uokviren, a posebno me zanima 5-pinska komponenta u koju je uperena strelica. Oznaka na njoj je VE i nisam siguran da jos nesto pise sitnijim slovima, mada i ovako sam jedva procitao nekom kamerom sa m.zumom. Otpala je sa PCB-a i polomljena su dva pina, pa bi mi trebala info. koja je to komponenta i eventualno njen dadasheet, jer bez nje karta prijavljuje da nije ustekan 6-pinski power konektor :: :: Nije vrhunska karta, ali meni je ok i sredio bih je za sebe, jer nemam trenutno nijednu: :: :: Svaka pomoc bi mi puno znacila. :: :: http://img692.imageshack.us/img692/2319/x1950probhqbbuv.jp :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Tu MSI sam imao nedavno i poklonio je drugaru jer sam uzeo 5670 koja je isto otisla kod drugog frenda, jer nisam neki igrac:D.Ali mi ipak treba malo bolja grafika za druge stvari, reccim SkystarHD.... Ma radi to extra, pogotovo na 19` sa nekim normalnim podesavanjima.
I meni je grehota da je bacim, pa cu da se iscimam i sredim ako ikako mogu. - Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ufff, sto mu gromova, pa ne opet neki CMOS :O. Nista, moram da kopam i trazim neku mrtvu pa sa nje da skidam. iAko neko ima neku koja je otegnula papke, nek javi na mail. Na kraj pameti mi nije bilo da je cmos, kevu mu...
Hvala drugovi!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Hvala covek, hvala do neba :: :: Aha, ipak ima nade: :: :: Evo, iskopao sam neki sa 8600GTS, samo ne znam da li je to to :: :: Evo slika :: :: http://img507.imageshack.us/img507/6783/63235363.jp :: :: P.S. Moram da zajmim neku kasvetnu lemilicu, jer mi je nedavno crkla ersica: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.