Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Zamena zvucnika na laptopu dell inspirion n5010
STRANA 1 OD 1
executor Zamena zvucnika na laptopu dell inspirion n5010 22.08.2012. 13:12 T47226

status: user
broj poruka: 203
Poceli su da krce kad se pojaca zvuk pa me interesuje gde mogu da se nabave zvucnici.. dal da pokusam neke polovne ili ima negde kod nas da se kupe novi?

Posto nikad nisam menjao zvucnike u laptopovima predpostavljam da su bitne dimenzije a ne i tacan model tih zvucnika?

Ispravite me ako gresim.. :)

`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 22.08.2012. 17:33 #437163

broj poruka: 4054

uzmi male externe zvucnike pa spoj na lap ..

u njega mogu da stanu samo zvucnici pravljeni za njega

vidi kakav oblik imaju
http://www.ebay.co.uk/itm/Dell-Inspiron-N5010-M5010-Speakers-P-N-TTCYP-GENUINE-/220825581150?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item336a3af65e

ako si mislio na zamenu bas zvucnika (odlepljivanje i zalepljivanje drugih ovala) .. pa jee .. neznam sta da ti kazem .. jos se niko nije igrao tako .. pogotovo sto su kutije u koje su smesteni zvucnici takodje zalepljene .. ultrazvucno ..

potrazi na kontejner sajtovima mozda nadjes za 500-1000 rsd
VMARC Moras da nadjes od istog modela 22.08.2012. 23:25 #437221

broj poruka: 9425
Mozes i polovne (sto se negde i podrazumeva).
Menjaju se veoma lako, obicno ih drze dva srafa… Ono sto moze biti teze, jeste doci do ta dva srafa:), ali to je kod retko kog modela. Obicno je dovoljno da se skine samo tastatura.

F650GS Dakar
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs