Posedujem samsung 940n s horizontalnim linijama kao u prilozenoj slici pa me zanima da li je imao neko slicno iskustvo i tj ima li mu pomoci vredi li ga nositi na servis
Po ovim cenama monitora NE.Imas za 10000 acer 21 inch fullhd sto mislim da je stvarno ok cena gledajuci na cene ostalog hardwera.A a ko ti 18,5 incha odgovara njih imas i za 7-8000 tako da nemas racun da se bakces s tim monitorom a ne znam i da li uopste iko u Srbiji i popravlja panele.
AMD Phenom 1055t Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Mac OsX Snow Leopard 10.6.8
Crko mu je ekran. Imao sam isti sa identicnim problemom i ubudzio sam mu ekran od Asusa… Ni flet kabl nije odgovarao pa sam se bas zezao sa tim. Sada gubi sliku i na najmanji potres, registruje potrese bolje o seizmoloskog zavoda :P Prijateljski savet - BATALI. Kontejner, obradovace mu se kumovi…
Moze se popraviti sigurno. Cena bi bila oko 4000-5000 najverovatnije sto je 50% od novog monitora. Ako si bas sentimetalno vezan za monitor onda je ok ali ako ne moja preporuka jenovi ili da probas da prodas za delove nekom servisu televizora ili monitora.
OPRA COMPUTERS PRODAJA I SERVIS RACUNARA,LAPTOPOVA,MONITORA BULEVAR OSLOBODJENJA 67 NOVI SAD
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.