Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Zamena/popravka USB portova na laptopu?
STRANA 1 OD 1
strela75 Zamena/popravka USB portova na laptopu? 31.07.2012. 12:50 T46898

status: user
broj poruka: 1590
Deca dohvatila i verovatno nagazila prikljucke u toku rada, tako da su savijeni izlazom na dole. Sada ne moze da se ugura niti jedan USB prikljucak (mis,...) - niti ga prepoznaje do pola uguranog, niti salje struju. Pretpostavljam da su otkinuti (lemovi) s ploce (ako nije i spaljena ploca tu). Popravlja li to ko? Koliko bi dosla popravka? Emachine je u pitanju.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
servisracu zamena USB portova na laptop-u 31.07.2012. 15:34 #434036

broj poruka: 24
strela75 vidi mail.

Ishmerish Buraz ispravi ga sam, koji ce ti servis za to? 31.07.2012. 15:41 #434038

broj poruka: 7285
Sanse su minimalne da su ostetili pinove na ploci, pre ce biti da su samo pokrivili limove pa nema kontakt.

http://is.gd/937TWt

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

strela75 ... 01.08.2012. 08:27 #434068

broj poruka: 1590
@servisracu(nara)
Posalji mi molim te ponovo mail (mail adresa, koju sam imao nekih desetak godina, mi je ukinuta, jer su poceli sve da naplacuju - mada me formalno obavestise da neko spamuje pomocu moje adrese).

@Ish
Jedan od dva USB porta sam uzeo da ispravim. Doslo je do jednog KRCa, uspeo sam usb prikljucak misa da uguram do kraja, ali nista nije proradilo. Cak ni ne svetli, kao znak da prima struju preko USB porta.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs