Problem koji se javlja je sledeći, pri boot-ovanju izlazi poruka `Verifying DMI Pool Data...` i tu stane odn zabode, ne radi ni reset na tasteru, ni ctrl+alt+delete samo na struju. Ploča koja je u pitanju je JWTN61S i probao sam zamenu svega što sam mogao, osim ploče, i uvek stane na ovo `verifying...`. Jel to ploča zrela za večna lovišta ili imam još nešto da probam? Unapred hvala na odgovorima
nikad problem nisam imao s ovom plocom, malo im je podrska losa i azuriranje biosa ali dobro, elem, nisi probao CLR CMOS
:: Problem koji se javlja je sledeći, pri boot-ovanju izlazi poruka `Verifying DMI Pool Data...` i tu stane odn zabode, ne radi ni reset na tasteru, ni ctrl+alt+delete samo na struju. Ploča koja je u pitanju je JWTN61S i probao sam zamenu svega što sam mogao, osim ploče, i uvek stane na ovo `verifying...`. Jel to ploča zrela za večna lovišta ili imam još nešto da probam :: Unapred hvala na odgovorima
Naleteo sam i ja na taj forum i probao ali ništa, opet isto, bateriju sam premeravao i napon je ok, prvo što sam i probao je reset bios-a ali ni to nije pomoglo, nemam ideju šta bi moglo da bude, bios na ploči je 1.8 verzja i to je zadnja i jedina koliko sam video na sajtu proizvođača, ne mogu čak ni da ga ponovo flešujem jer uvek zaglavi na `verifying...` i uopšte ne kreće da butuje. Koji mu je nemam pojma, verovatno ću zameniti ploču ali baš me kopka šta je u pitanju jer ni ja nikad nisam imao loša iskustva sa J&W pločama čak suprotno baš su mi sve super radile koje sam imao pod ruku i nikad nikakvih problema do danas. Hvala na odgovorima i pozdrav svima.
a da li si probao da otkacis sve uredjaje sa ploce i probas da butujes samo sa diska, sata/ide i jedan i drugi?
:: Naleteo sam i ja na taj forum i probao ali ništa, opet isto, bateriju sam premeravao i napon je ok, prvo što sam i probao je reset bios-a ali ni to nije pomoglo, nemam ideju šta bi moglo da bude, bios na ploči je 1.8 verzja i to je zadnja i jedina koliko sam video na sajtu proizvođača, ne mogu čak ni da ga ponovo flešujem jer uvek zaglavi na `verifying...` i uopšte ne kreće da butuje. Koji mu je nemam pojma, verovatno ću zameniti ploču ali baš me kopka šta je u pitanju jer ni ja nikad nisam imao loša iskustva sa J&W pločama čak suprotno baš su mi sve super radile koje sam imao pod ruku i nikad nikakvih problema do danas. Hvala na odgovorima i pozdrav svima :: :: ::
a pogledaj u biosu dali imaopcija Clear DMI pool Data ..stavi na enable ..
naravno povadi i raskaci sve sto nije neophodno za boot .. ostavi jedam mem stap, grafiku i naravno cpu .. raskaci sa 220v .. skini cmos baterju ... prelistaj pleyboj ..
sklopi i probaj ..
ako nikako nemozes da predjes preko verif. dmi trt mrt .. probaj reprogramirati bios uz pomoc programatora .. ako ni to ne pomogne ... hebiga onda mozda pomogne prekuglavanje gf6100 severnog .. mozda
:: Uleti u BIOS i disable-uj USB i LAN, te probaj. Oce to kad gekne USB kontroler ili mreza :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.