Svaka cast - samo 38*C, onoliki OC, pa jos full load, u zatvorenom
28.06.2012. 02:44
status: user broj poruka: 10999
autu! Mozda radi klima (u autu)?
Zezam se, malo. A sad ozbiljno: proveri ti sta si procitao - temperaturu čega... Osim ako se ne javljas sa planina Skandinavije a testiras na proplanku sa pogledom na fjord...
:: autu! Mozda radi klima (u autu) :: :: Zezam se, malo. A sad ozbiljno: proveri ti sta si procitao - temperaturu čega.. :: Osim ako se ne javljas sa planina Skandinavije a testiras na proplanku sa pogledom na fjord.. :: :: :: ::
Ljubomora?! Zbog cega? O.o Pusti ti Linx 64 sa all memory na 15 minuta, pa javi temperature. .) Pretpostavljam da imas Win 7? br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: hahah ljubomara radi cudo : :: :: Koje ste vi neverice : :: :: ::
Kakva ljubomora kad svi imamo bolje masine od tebe? 38C ne moze da bude u full-u sa tim kulerom pa taman da se ugasi berza danas do 12 h :) Ja sam imao Corsair CPU hladnjak i znam sta je to i kako hladi.
Hteo si da kazes Veverice :D ::Koje ste vi neverice :
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: hahah ljubomara radi cudo : :: :: Koje ste vi neverice : :: :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: core temp pise : core temp 38c... dok hw montor cpu temp 49 c... :: :: ok bila je moja greska.. :: :: na 20x200 mi je bila 55 c da li je to ok ? da racunam da je trenutna temp u sobi nekih 18c :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.