izgleda mocno....pitam se kako bi izgledao u 2x varijanti , kao ndh-14 ....ako se uzme u obzir da 2011 trosi 130 kao 1generacija i7....mislim da dual tower ce biti ipak pozeljan...
:: izgleda mocno....pitam se kako bi izgledao u 2x varijanti , kao ndh-1 :: ....ako se uzme u obzir da 2011 trosi 130 kao 1generacija i7....mislim da dual tower ce biti ipak pozeljan.. :: ::
onda je bolji izbor standardni ndh14, koji su ocov izmisljali mlaku vodu...
:: ima backplate za 2011 soket.....origanalni ndh14 nema taj dodatak......koji se dobiva free ako poshaljesh slike svog kulera i matichne 2011 .. :: :: ::
kupio sam isti na nekoj rasprodaji u vip-u ...mislim da je bio 6000+ din...1 120mm . 1 140mm pasta nh1 veci spric ....skoro mi bilo dosadno i lepovao sam kuler i chip... skroz sam zadovoljan....jedino shto sam morao da uzmem shire kuciste jer kuler je 160mm visok.....za vazdusno hladjenje mislim vrh...
Ja sam prezadovoljan, vrhunsko hladjenje i necujnost. Ne menjam dok ne crkne, ako u opste i ima sta da crkne na njemu :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: kupio sam isti na nekoj rasprodaji u vip-u ...mislim da je bio 6000+ din...1 120mm . 1 140mm pasta nh1 veci spric ....skoro mi bilo dosadno i lepovao sam kuler i chip... skroz sam zadovoljan....jedino shto sam morao da uzmem shire kuciste jer kuler je 160mm visok.....za vazdusno hladjenje mislim vrh.. :: :: ::
takvo isto i ja misljenje imam za megahalems.. mozda uzmem neku noctuu da imam.. hvala bogu da su se setili napokon da dobave
:: Ja sam prezadovoljan, vrhunsko hladjenje i necujnost :: Ne menjam dok ne crkne, ako u opste i ima sta da crkne na njemu : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: kupio sam isti na nekoj rasprodaji u vip-u ...mislim da je bio 6000+ din...1 120mm . 1 140mm pasta nh1 veci spric ....skoro mi bilo dosadno i lepovao sam kuler i chip... skroz sam zadovoljan....jedino shto sam morao da uzmem shire kuciste jer kuler je 160mm visok.....za vazdusno hladjenje mislim vrh.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.