Postovanje i pozdrav svima! Komsijin klinac je ispustio laptop iz naslova i sad cpu cooler nesnosno zveci. Skinuo sam ga, ocistio od prasine, ali nisam bas zeleo da otvaram i metalno kuciste u kojem se nalazi sam ventilator, nije mi delovalo bas lako, pa da ne napravim jos vecu stetu. Interesuje me savet iskusnih da li da ipak pokusam otvoriti i zameniti ventilator, da li je izvodljivo, jer kako sam cuo nabavka novog nije uopste jeftina! Unapred zahvalan.
bez problema mozes da ga otvoris i zamenis vent drugim .. ali mora biti istih dimenzija ..
umesto 4 sarafa oni su istopili plasticne stubice .. njih odrezes skalperom i rastavis kuciste ... vent je usrafljen sa 3 sarafa .. zamenis .. vrastis metalni poklopac i ukoliko nemas kapton traku ili aluminijumsku traku .. mozes sa hanzaplastom oblepiti spoj metalnog poklopca i plasticnog kucista .. hanzaplast iz razloga jer lepi ko blesav
:: @codeus :: hvala za savet, videcu sta ostala raja kaze pa se upustam u poduhva :: :: @VMARC :: tacna oznaka je :: Rev: A0 :: UDQFRPH55C1 :: 6033B000950 :: SPS: 443917-00 :: DC5V 0.29 :: 7422T
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.