Pozdrav drugari. Imam fractal design arc midi, i zaista sam prezadovoljan. jedino me nervira sto mu stranica nije providna. da li neko zna gde u Nisu odneti stranicu na secenje, tj. pravljenje prozora na istoj. Hvala Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
Kupiš neke crne nitne ili još bolje neke male crne torbane. http://bit.ly/Mlkix1. Nešto u suštini što će da drži plexi a da bude dobro. Zatim lepo vidi kod nekog limara da ti iseče stranicu, da ti lepo to peskira i zaštiti kako treba. Posle sam montira.
Nemoj da stavljaš staklo, preteško je i nemoguće ga je probušiti, morao bi da ga lepiš silikonom.
EDIT: Buši plexi sa nekom burgijom za drvo, neće ga pocepati kao ona burgija za metal i nemoj da ga bušiš na velikim brzinama nego polako i hladi burgiju kako ne bi deformisao materijal od visoke temperature.
limar mi nije pao napamet. bas cu probati da nadjem nekog. kad mi budu isekli stranicu, tj. napravili rupu na isto, i kada budem stavljao plexi, da li ce moci zalepiti ga nekim dobrim lepkom po ivicama, ili ce ipak morati da se busi kao sto si naveo. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: Kupiš neke crne nitne ili još bolje neke male crne torbane. http://bit.ly/Mlkix1. Nešto u suštini što će da drži plexi a da bude dobro. Zatim lepo vidi kod nekog limara da ti iseče stranicu, da ti lepo to peskira i zaštiti kako treba. Posle sam montira :: :: Nemoj da stavljaš staklo, preteško je i nemoguće ga je probušiti, morao bi da ga lepiš silikonom :: :: EDIT: Buši plexi sa nekom burgijom za drvo, neće ga pocepati kao ona burgija za metal i nemoj da ga bušiš na velikim brzinama nego polako i hladi burgiju kako ne bi deformisao materijal od visoke temperature :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: ::
Možeš da zalepiš stranicu silikonom, samo pazi, uzmi neutralni silikon koji se koristi za lepljenje ogledala kako ti ne bi slučajno pojeo metal ili plexi.
Takođe pazi kako lepiš, stranice moraju da se dobro očiste i da lepo nalegne jedno na drugo.
Nemoj da radiš ovo potpuno sam, dobro je da imaš nekoga ko zna sa tim stvarima da ti pomogne. Ako znaš i sam onda pucaj, mada ja bih lično bušio pa stavljao nitne jer je lakše da se pričvrsti, ali može i da se lepi.
Nemoj gogi1. Poslednji put kada si radio nesto (kupovao grafiku), znamo kako se to zavrsilo. Ne bi voleli da ostanes bez ruke prilikom secenja ili nesto drugo.
Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...
:: Pozdrav drugari. Imam fractal design arc midi, i zaista sam prezadovoljan. jedino me nervira sto mu stranica nije providna :: da li neko zna gde u Nisu odneti stranicu na secenje, tj. pravljenje prozora na istoj :: Hval :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
Mozes pleksi da busis pa da srafis, mozes da ga izlepis dvostranom samolepljivom trakom, silikonom or whatever. Ja sam moj srafio.
Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...
:: limar mi nije pao napamet. bas cu probati da nadjem nekog :: kad mi budu isekli stranicu, tj. napravili rupu na isto, i kada budem stavljao plexi, da li ce moci zalepiti ga nekim dobrim lepkom po ivicama, ili ce ipak morati da se busi kao sto si naveo :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: :: :: Kupiš neke crne nitne ili još bolje neke male crne torbane. http://bit.ly/Mlkix1. Nešto u suštini što će da drži plexi a da bude dobro. Zatim lepo vidi kod nekog limara da ti iseče stranicu, da ti lepo to peskira i zaštiti kako treba. Posle sam montira :: :: :: :: Nemoj da stavljaš staklo, preteško je i nemoguće ga je probušiti, morao bi da ga lepiš silikonom :: :: :: :: EDIT: Buši plexi sa nekom burgijom za drvo, neće ga pocepati kao ona burgija za metal i nemoj da ga bušiš na velikim brzinama nego polako i hladi burgiju kako ne bi deformisao materijal od visoke temperature :: :: :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.