P5Q-E + E8400 >4GHz za hladjenje Cooler Master Hyper L3, nista posebno al radi posao. To sam postigao nekada al mi nikada nije bilo potrebno i stoji na stock 3GHz.
Neki ovde likovi daju 300 evra za proc, a nemaju pojma koliko je taj tvoj C2D mocan sa tih 6Mb L2 kesa:) Proc je i sada odlican. Pusti klince i njihove svakodnevne bendzmarke, skorove i frem ratove :( Vremenom ce skontati sta znaci racunar i kako i za cega ga korisiti...:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
to si mu dobro rekao, ali mislim da on i nije bas klinac nego hoce jos malo da ga klokne, iako se slazem da je i ovo sasvim dovoljno, ne treba mu vise
:: Ma koji ce ti vise.. :: :: Neki ovde likovi daju 300 evra za proc, a nemaju pojma koliko je taj tvoj C2D mocan sa tih 6Mb L2 kesa:) Proc je i sada odlican. Pusti klince i njihove svakodnevne bendzmarke, skorove i frem ratove :( Vremenom ce skontati sta znaci racunar i kako i za cega ga korisiti...: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Koliko moze jos ovo da ide gore? :: :: Kuler je Arktik kuling 12cm i P5Q Pro ploc :: :: http://www.dodaj.rs/f/3t/1X/4m1r3BLz/linx.pn :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2370992
Ja sam baš imao kombinaciju Asus P5Q Pro + Intel E8400 C0 + CM Hyper 212 (stari) i mogao sam da izvučem 3.9 ghz 24/7. Mogao je i 4 ghz da sam imao bolju memoriju (mešavina Apacer + Kingston 4gb DDR2 800). Bitno je da i memorija može da te sluša kada se overklokuje ovaj proc.
Pa sad klinac nisam imam 42 god hehe. Malo volim daodudaram od standarda. Stavio sam ga na 3,6 sa danas ubacenom Elixir na 1066 i radi samo tako. Na 1155 necu preci preskocicu ga jer ne vidim poentu da bacam pare za nesto sto meni licno ne radi posao,a i ne bih da kupujem one uboge mikro ploce tipa H,u obzir dolazi P i Z. elem ujurih od drugara Ekixire sa Nanya cipovima i sad masem repicem :) http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2370992
3.6-3.8 je skroz ok!!!mogu neki i na 4(i preko) da idu al sto da ga silujes za malu razliku....ja sam moj jedno vreme drzao na 4 stabilno i prolazio mi je testove odlicno- pa mi nije dao djavo mira,vratim ga na 3.8 - - stabilan ali 4-5 c hladniji nego na 4ghz...ploca je iz potpisa pozz
ja sa GEIL EVO ONE na 1066 (to je skroz dobra memorija) uspeo max na 3.7 stabilno (uslovno receno), ali fora je u tome da sam mogao ili da ga drzim na 3.6Ghz+1.20v ili na preko 3.6, mislim na 3.7 vec zahteva preko 1.30v i greje se vise, tako da mi se nije uopste isplatilo, na 3.6 i 1.20 mi je radio besprekorno, ali preko trazi struju ko ala
:: Ja sam baš imao kombinaciju Asus P5Q Pro + Intel E8400 C0 + CM Hyper 212 (stari) i mogao sam da izvučem 3.9 ghz 24/7. Mogao je i 4 ghz da sam imao bolju memoriju (mešavina Apacer + Kingston 4gb DDR2 800). Bitno je da i memorija može da te sluša kada se overklokuje ovaj proc :: :: ___________________________________ :: :: Phenom II X4 955BE @3.6 Ghz, GA-MA790XT-UD4P, Sapphire 6850 1GB DDR5, Kingston KHX 2x2GB DDR3 1800 CL8 + KHX 2x2gb DDR3 1600 CL9, CM Hyper 212, Samsung F3 1TB + WD640AAKS, Corsair TX750W, Chieftec CH-05B- :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.