u pitanju je sestrin komp,kaže da su se prvo pojavile neke `hijeroglife` po ekranu pa je pokušala da ga restartuje i od tada se ovo dešava.Da li moze delimicno da se zakljuci sta je vrisnulo? Prilikom podizanja sistema dođe do ove tačke i stane http://www.dodaj.rs/?3U/uP/jlKJBiR/160520124529.jpg Ako može mala pomoć,šta da pokušam da uradim treba joj danas komp pod hitno Unapred,HVALA
Pozdrav. Od juče imam problem sa pokretanjem kompa, a problem se ogleda u sledećem: prilikom startovanja sve krene kako treba i onda jedan dugi i osam kratkih zvučnih signala. Po tome problem sa grafikom. Izvađena grafička, ali prilikom startovanja isto, kao da je grafička u slotu. Reset biosa i PCI grafička, sve radi normalno! Ceo dan sam čistio konektore grafičke, izduvavao PCI-e slot, ali promene nema. Grafička proverena na drugoj ploči, radi bez problema. I sve ostale komponente su testirane i sve rade. Takođe i druga grafička stavljana na ploču, mada je to bilo ajde čisto da probam, jer ploča pišti i bez grafičke, pa je najverovatnije problem do ploče. Pitam za savet jer ovaj `beep` je kako kažu non fatal. Da ne zaboravim, radi se o MSI K9 neo ploči. UNAPRED HVALA
:: Pozdrav. Od juče imam problem sa pokretanjem kompa, a problem se ogleda u sledećem: prilikom startovanja sve krene kako treba i onda jedan dugi i osam kratkih zvučnih signala. Po tome problem sa grafikom. Izvađena grafička, ali prilikom startovanja isto, kao da je grafička u slotu. Reset biosa i PCI grafička, sve radi normalno! Ceo dan sam čistio konektore grafičke, izduvavao PCI-e slot, ali promene nema. Grafička proverena na drugoj ploči, radi bez problema. I sve ostale komponente su testirane i sve rade. Takođe i druga grafička stavljana na ploču, mada je to bilo ajde čisto da probam, jer ploča pišti i bez grafičke, pa je najverovatnije problem do ploče. Pitam za savet jer ovaj `beep` je kako kažu non fatal. Da ne zaboravim, radi se o MSI K9 neo ploči :: UNAPRED HVAL :: ::
Da, ta je. Hvala na odgovoru, znam da je cela serija bila . . i da je vreme pregazilo, ali nije me loše služila, nisam baš zahtevan korisnik. No šta je tu je još jednom hvala na brzom odgovoru i pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.