imam problem kod instalacije sistema na 1 racunaru koji odrzavam poslednjih 6 meseci. Do sada bez ikakvih problema na mesec dana reinstalirao sistem, a sada, probao sa 4 razlicita win7 i uvek pukne na expanding files izbaci neku glupu gresku. Jel imate neku ideju?
Zapisacu sutra tekst iz error prozora, ali evo sad pitam cisto onako. Hvala.
sto je to dobro, svaki put reinstaliras isti sistem i naplatis regularno.. `expending files` .. ne secam se gde je tacno taj scenario u toku instalacije.. probaj da obrises sve particije u toku instalacije ako je to moguce.. ili mu daj format preko hirens bootcd-a iz nekog od softvera (Acronis, Paragon).. ako pukne sa greskom onda ne bi trebalo da je do DVD-a, obicno izbaci cannot copy neki fajl ili prozorce da browse-ujes fajl.. moguce i da je do hard diska ako se ne resi ono prvo
Olakšaj sebi život, probaj Acronis True Image ili Disk Director Suite.
WOT Nick: Vaske
:: :: pozdra :: :: imam problem kod instalacije sistema na 1 racunaru koji odrzavam poslednjih 6 meseci. Do sada bez ikakvih problema na mesec dana reinstalirao sistem, a sada, probao sa 4 razlicita win7 i uvek pukne na expanding files izbaci neku glupu gresku. Jel imate neku ideju :: :: Zapisacu sutra tekst iz error prozora, ali evo sad pitam cisto onako :: Hvala.
recimo.. ili Ghost.. stvarno bi olaksao zivot.. mada postoji zackoljica.. sta ako mu taj lik kaze `pa ti si mi vratio windows za 2min, sta si radio -nista.. kako da mu naplati? :)
:: Olakšaj sebi život, probaj Acronis True Image ili Disk Director Suite :: :: WOT Nick: Vaske :: :: :: :: :: pozdra :: :: :: :: imam problem kod instalacije sistema na 1 racunaru koji odrzavam poslednjih 6 meseci. Do sada bez ikakvih problema na mesec dana reinstalirao sistem, a sada, probao sa 4 razlicita win7 i uvek pukne na expanding files izbaci neku glupu gresku. Jel imate neku ideju :: :: :: :: Zapisacu sutra tekst iz error prozora, ali evo sad pitam cisto onako :: :: Hvala.
ja te razumem.. tako sam i ja isto radio.. dok ne shvatis da je to u stvari iskoriscavanje.. onda krenes da naplacujes i nateras ljude da te zovu iskljucivo kad ima je preko potrebno:) cast izuzecima.
:: da se razumemo, ne naplacujem to ljudima, ucinim uslugu nekome ko ne zna tako neke stvari i nista vis :: :: hvala vam u svakom slucaju : :: ::
Bratu rodjenom bi pre objasnio i naterao ga da prizna da je glup pre nego sto bi mu svaki mesec reinstalirao windows bez ikakve konkretne potrebe i smisla...
Treba pomoci nekome ko se ne razume, ali sve ima granice normale
Ali ako taj tvoj lik nije musterija koja placa, cao zdravo, imarkovic je dobro objasnio.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.