Jel ta firma jos uvek postoji? Ne mogu da ih dobijem ni na jedan telefom koji im stoji na sajtu. Na jednom telefonu se javlja Win win, na drugom mi kazu da vise ne postoji,... samo na jednom zvoni a niko se ne javlja.
Pakom ima ugovor sa ministarstvom prosvete oko održavanja digitalnih kabineta u školama, imam informaciju od pre par nedelja da treba da krenu po školama da instaliraju novi windows multipoint server 2011, a i u školi u kojoj radim im je poslat jedan od računara na servis, tako da, ako su propali, onda stvarno neznam ko će da preuzme ovu njihovu (ne malu) obavezu.
:: Jel ta firma jos uvek postoji :: Ne mogu da ih dobijem ni na jedan telefom koji im stoji na sajtu :: Na jednom telefonu se javlja Win win, na drugom mi kazu da vise ne postoji,... samo na jednom zvoni a niko se ne javlja ::
Pakom je svoju maloprodaju zatvorio-ustupio WinWn-u,kao i odredjenim sefovima njihovih radnji koji su hteli samostalno da rade.Veleprodaja postoji.Servis u Beogradu kod Bogoslovije zatvoren i prebačen na lokaciju na N.Beogradu.Bar ja imam takve informacije.
Win win govnari najveci... cene visoke .. a dobijes sve polovno... Ja sam kupio hd od 1tb 32mb i ne radi .... . Nosio sam u servis rekli su mi da nisam dobro rukovao ... . Otisao sam po trzisnu inspekciju i dobio sam novac nazad + su morali da mi se izvinu ... To se sve desavalo u winwinu na banovom brdu . http://imageshack.us/f/444/kompx.png/
Ma trebao si tog sto ti je rakao da si nepravilno rukaova HDD-om da zakucas istim u celo da mu ostane trajni oziljak stampane ploce na celu...
Kako ne podnosim te nadobudne shabane...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Win win govnari najveci... cene visoke .. a dobijes sve polovno... Ja sam kupio hd od 1tb 32mb i ne radi .... . Nosio sam u servis rekli su mi da nisam dobro rukovao ... . Otisao sam po trzisnu inspekciju i dobio sam novac nazad + su morali da mi se izvinu ... To se sve desavalo u winwinu na banovom brdu :: http://imageshack.us/f/444/kompx.png ::
Ma vuku me za nos preko tri meseca. Slaba vajda od garancija u Srbiji. Uredaj nije moguce popraviti nije moguca ni zamena je nemaju takav na lageru jedino novcana nadoklana. Alii i to tesko firma je u teskim finansijskim problemima tj. mi smo u stecaju. Pakom je u stecaju. A zali boze sto sam kupovao kod njih jer sad mogu da se slikam sa sve garancijama
Sto se tice pakoma kupio ga je winwin tj samo malo prodaju. Meni se cini da veleprodaja i dalje postoji ali kao da je i nema. Ako imas njihovu garanciju neznam sta da ti kazem.
ja ima brojeve veleprodaje i servisa ako ti trebaju javi mi se.
Ugovor od digitalnoj skoli je preuzeo ComTrade.
OPRA COMPUTERS PRODAJA I SERVIS RACUNARA,LAPTOPOVA,MONITORA BULEVAR OSLOBODJENJA 67 NOVI SAD
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.