Osim integrisane grafike koju ima M4A89GTD PRO/USB3 nema neke bitne razlike, premda je nesto bolja naponska sekcija na strani M4A89GTD PRO/USB3. Ako samo izmedju te dve mozes da biras, biraj M4A89GTD PRO/USB3 Mada nit se zna za koji kes niti bilo sta,,,
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Koliko bih mogao da ocujem 1090t na m4a89gtd pro / usb sa cooler master hyper 212 plus :: :: i da li na hyper mogu stavim jos jedan cooler sa druge strane :: ::
Ja mislim da ta dva venta kostaju kao ceo CM 212+ skoro, sto je po mom misljenju promasena investicija, osim ako ne juri tisinu(kontam da su poprilicno dobri, po tom pitanju).
CM 212+ ce bez problema i sa svojim fabrickim ventom, ohladiti taj 1090t na 4GHz, osim ako mu ne napucas 1,5v.
:: Kod mene na pomenutoj ploci Phenom II X6 1090T radi na 4 GHz za svaki dan :: :: Imao sam Hyper 212+ na kojeg sam nakacio 2x Artic Cooling F12 venta, extra je hladio CPU. Tako da ti preporucujem ovu kombinaciju, nema greske :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Ta 2 venta su me izasla skoro 700 din., dok CM Hyper 212+ ne moze da se nadje ispod 2500 din.
Tako da tesko da je to promasana investicija, s` obzirom da se dobija tisina i jos bolje hladjenje.
``They call me... Prophet``
:: Ja mislim da ta dva venta kostaju kao ceo CM 212+ skoro, sto je po mom misljenju promasena investicija, osim ako ne juri tisinu(kontam da su poprilicno dobri, po tom pitanju) :: :: CM 212+ ce bez problema i sa svojim fabrickim ventom, ohladiti taj 1090t na 4GHz, osim ako mu ne napucas 1,5v :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Kod mene na pomenutoj ploci Phenom II X6 1090T radi na 4 GHz za svaki dan :: :: :: :: Imao sam Hyper 212+ na kojeg sam nakacio 2x Artic Cooling F12 venta, extra je hladio CPU. Tako da ti preporucujem ovu kombinaciju, nema greske :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
:: Ta 2 venta su me izasla skoro 700 din., dok CM Hyper 212+ ne moze da se nadje ispod 2500 din :: :: Tako da tesko da je to promasana investicija, s` obzirom da se dobija tisina i jos bolje hladjenje :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: Ja mislim da ta dva venta kostaju kao ceo CM 212+ skoro, sto je po mom misljenju promasena investicija, osim ako ne juri tisinu(kontam da su poprilicno dobri, po tom pitanju) :: :: :: :: CM 212+ ce bez problema i sa svojim fabrickim ventom, ohladiti taj 1090t na 4GHz, osim ako mu ne napucas 1,5v :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Kod mene na pomenutoj ploci Phenom II X6 1090T radi na 4 GHz za svaki dan :: :: :: :: :: :: Imao sam Hyper 212+ na kojeg sam nakacio 2x Artic Cooling F12 venta, extra je hladio CPU. Tako da ti preporucujem ovu kombinaciju, nema greske :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: ::
Kod amd platforme generalno moze biti problema ako se forsira da memorija radi na 1600 mhz, jer memorijski kontroler zvanicno podrzava do 1333mhz, i zato moze doci do problema u stabilnosti sistema. Po meni je bolja varijanta, ako vec neko ima problema sa memorijom i stabilnoscu, da spusti ram na 1333 a zategne latencije na 7,8, ne gubi gotovo nista u smislu performansi. Ja tako drzim ram na 1333 CL 7-7-7-20 i sistem je max stabilan...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.