problem sa maticnom zbog koje sam po,,,,, graficke karte psci od 5 3 nece da rade a u drugom kompu su ok.doduse i kod mene se butuju i rade u biosu a kada se zatamni ekran posle,cekiranja win xp, zatamni ekran i samo lampica na monitoru je slabijeg inteziteta win se digne ali ja nemam sliku trenutno koristim integrusu ,ne igram nesto igrice ali me tangira ima li neko ideju sta bi moglo da bude
Koje graficke? Koja maticna, koji procesor, koji ram, koje napajanje, koji monitor? Koja su specifikacije druge masine na kojoj sve to radi? Ili da se igramo pogadjalica da bi nam svima bilo zanimljivije?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
sory maticna je msi k9n6pgm2-v2 cpu le140 ddr2 kingston 800 napajanje neko zito 450 drugi komp je neki 775 sa frontijerom 400w graficka koja me prvo zezala.je nvidia 7300le zatim 8600 gt i sada neka atijeva hd 3850
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: sory maticna je msi k9n6pgm2-v :: cpu le14 :: ddr2 kingston 80 :: napajanje neko zito 45 :: drugi komp je neki 775 sa frontijerom 400 :: graficka koja me prvo zezala.je nvidia 7300le zatim 8600 g :: i sada neka atijeva hd 385 ::
probano stavljao sam i neko bluberrry 550w malo mi je sumljivo sto sve te grafe rade na x drugih kompova bez ikakvih problema i kod mene se butuje komp dize sistem ali kada prodje cekiranje umesto welcome crn ekran imam monitor wiew sonic i na njemu kada je ugasen komp lampica,,stenbay,, sija sa 100% a kada je komp u radu sa nekih 50% sa ovom grafickom monitor ima signal od grafe i sija smanjenjm intezitetom kao da radi probao sam imemorije da menjam iz 2gog kompa i isto se desava na integrusi radi bez problema i imam neku nvidia 7300 gt 256 sa njom radi ok
taj msi ima pci-e 16x @ 1.0 .. a ti guras grafike staandarda 2.0 .. u teoriji i praksi bi trebao da radi .. zato bi bilo dobro da probas update biosa .. a ako se bojis Marfija ubodi grafiku u pci-e 1x slot ..ako tamo radi a u 16x nece - malko se pregrejao taj g6150se bridzic .. nosi na reklamaciju
cim sam stigao kuci danas sam stavio drugi hard i probao da dizem win novi e sad ovako usao ubios stavio boot cd formatirao particiju prekopirali se fajlovi i nakon restarta kada je trebao da baci plavi ekran i pocne dizanje os mrak u pozadini cujem da krece dvd da ocitava i najverovatnije dize sistem medjutim nema slike kontaktirao sam lika iz radnje on mi kaze da donesem plocu i on ce je nositi na reklamaciju ali to traje po njegovom iskustvu oko mesec dana u proseku tako da sam sada na integrusi sta da radim bez kompa mesec dana
Sta ces maesec dana bez compa? Pa readi ono sto si i kada ga nisi ni imao.
Znam da nece biti lako...Prva 2-3 dana ces biti relativno ok, malo nervozno ali uz adekvatnu upotrebu lekova za smirenje ces nekako progurati te nesanice koje ces sigurno imati. Cetvrti dan ces tek shvatiti u kakvim si go...ma i da ces mesec (uglavnom i nesto vise) dana ostat bez svoje omiljene limene kutije i utonuces u veliku depresiju. Osecaces mucninu, izgubiti apetit, osetno izgubiti na kilazi, noge neces osecati, izgubices frendove, jer neces biti u kontaktu i nece te zvati u nocni provod i zurke, sto povlaci za sobom da neces naci devojku, ozeniti se, niti imati decu. Pravi pakao te tek ceka kada posle tih mesec i kusur dana jednog jutra dobijes poziv u vezi ploce i saznas da nemaju adekvatnu zamenu i da se jos malo strpis dok ne dobiju. Ako prezivis sve to, javi nam ovde. Pozdrav i srecno!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
hvala na utesnim recima sada se bacam na trazenje nekog am2 procesora posto imam neku plocu da nebi oslabio za ovih mesec ili dva ili... ko zna pozdrav i hvala
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.