Imam problem sa kompom i javlja se jako retko, tacnije prvi put pre jedno 2 meseca a drugi put evo danas. Naime dok sam gledao film na monitoru se slika ugasila na sekund-dva a onda se pojavila pomerena 2cm na desnu stranu a levi deo slike je trepero i dobio sam neki fuzzy efekat (ikonice su bile iskrivljene) a onda se opet slika zacrnela i vratio se na normalno. Ne desava se cesto ali ocigledno da neka komponenta otkazuje pa molim za savet ako je neko iskusio slicnu stvar. Moja konfiguracija je:
Intel core i3 2130 Asus P8H61-M 8gb ddr3 1TB Samsung F3 + WD 250gb Nvidia GTS250 1gb LC power 600w Asus VW223 monitor
tamo gde ulazi u monitor.Mene je jedan monitor na poslu tako zajebavao zbog kabla koji se razlabavio zbog stalnog pomeranja monitora sa jedne na drugu stranu stola.Proveri takođe ako imaš onaj dvi na vga adapter na grafičkoj, hoće i on nekad da zajebava...
Nasao sam problem i to je kabl koji ide iz eksternog tv tjunera. E sad, pitanje gde ja da nadjem takav kabl osim da kupim nov tjuner...sa jedne strane je konektor koji lici na s-video ali nije ima 8 pinova, a sa druge VGA. Na tjuneru iznad mesta za konektor pise VGA in. Jel video neko gde ima to da se uzme, ja sam pretrazio berzu i nisam nasao.
:: Nasao sam problem i to je kabl koji ide iz eksternog tv tjunera. E sad, pitanje gde ja da nadjem takav kabl osim da kupim nov tjuner...sa jedne strane je konektor koji lici na s-video ali nije ima 8 pinova, a sa druge VGA. Na tjuneru iznad mesta za konektor pise VGA in. Jel video neko gde ima to da se uzme, ja sam pretrazio berzu i nisam nasao :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.