evo kao sto smo pricali pre nekoliko nedelja, kacim slike od svoje 2 lepotice, svi linkovi su potrpani na pastebin, pogledajte, dajte komentar Bice uskoro jos slika, cim se naspavam. admini ako tema smeta, brisite i to je to.
(neko je rekao da zbog kupiranja usiju stavim u overklokovanje) :)
Keva joj je bila tigrasta, a cale skroz crn. Meni je ovakva bas lepa, malo podseca na dogu :) Sa isecenim usima i repom bi bio previse agresivan... To mi se ne dja! :D
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
:: da je crna ili tigrasta bila bi bombona, ja te najvise gotivim :) Pozdravi komsinicu
`jao Pero kad iseces usi i rep bice zver ko ce smeti da je mazi a vidi ovako kao malo slonce itd`
Ja sam 3 infarkta preziveo dok su je kasapili :( ali lepo reaguje i bice pravi cuvar tako opasan, sa malim repicem i usima nego vidi, neka se raspita taj drugar, dugacak rep i stalno mahanje njim jer je jak i tezak moze da dovede do displazije kukova, a to je bas sranje, zato je pozeljno uraditi rep na 4-5 prsljen :)
Pas je vrh, savrsen po svemu, sem stalnog krmeljanja ociju :)
da mu skinu na zadnjim sapama 5. prst. Ostalo sve je po porpisima. Sad ne moze da se takmici ako ima odsecene usi i rep :) Nisam siguran, ali mislim da je tako. Inace rep je tvrd kao pendrek.
Lep ti je pas,sviđa mi se. Drug je skoro kupio Pero de Presa Canario (Dogo Canario)Taj pas isto pripada porodici Mastiff-a,ali je ubedljivo najopasniji od svih.Negde sam pročitao da je u zadnjih 10 godina taj pas 20 puta napao vlasnika,od čega je bilo 13 sa smrtnim ishodom.Njegova ženka je sad stara oko godinu dana i ima blizu 50 kila.Strašan pas! Ja imam amstaff-a starog oko 1.5 god
ne vide se slike. Idi na copy photo location, pa paste :)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
:: :: Lep ti je pas,sviđa mi se :: Drug je skoro kupio Pero de Presa Canario (Dogo Canario)Taj pas isto pripada porodici Mastiff-a,ali je ubedljivo najopasniji od svih.Negde sam pročitao da je u zadnjih 10 godina taj pas 20 puta napao vlasnika,od čega je bilo 13 sa smrtnim ishodom.Njegova ženka je sad stara oko godinu dana i ima blizu 50 kila.Strašan pas :: Ja imam amstaff-a starog oko 1.5 go :: :: http://goo.gl/48Xw :: :: http://goo.gl/bUHz :: :: Ovo su slike kad je imao 7-8 meseci.Sad nemam foto aparat,ali ću pozajmiti od druga i okačiću još par slika sutra-prekosutra ::
:: ne vide se slike :: Idi na copy photo location, pa paste : :: :: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ :: :: :: :: :: Lep ti je pas,sviđa mi se :: :: Drug je skoro kupio Pero de Presa Canario (Dogo Canario)Taj pas isto pripada porodici Mastiff-a,ali je ubedljivo najopasniji od svih.Negde sam pročitao da je u zadnjih 10 godina taj pas 20 puta napao vlasnika,od čega je bilo 13 sa smrtnim ishodom.Njegova ženka je sad stara oko godinu dana i ima blizu 50 kila.Strašan pas :: :: Ja imam amstaff-a starog oko 1.5 go :: :: :: :: http://goo.gl/48Xw :: :: :: :: http://goo.gl/bUHz :: :: :: :: Ovo su slike kad je imao 7-8 meseci.Sad nemam foto aparat,ali ću pozajmiti od druga i okačiću još par slika sutra-prekosutra :: ::
Da,predpostavljam da si ozbiljan xD Ovde je baš mlad i deluje mršavo,ali veruj da nije.Biće sutra još slika,možda i neki video pa ćeš ga videti kakav je sad.Reći ću ti samo da mene od 80 kila vuče na biciklu toliko brzo da ladno obilazimo Tomose i skutere do 50 kubika xD
:: Al` si ga natovio : :: :: :: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ :: ::
PS. Imam mešanca, ali tvrdim da nisam nikad video inteligentije stvorenje i kad bude ostareo, uginuo žaliću, zato što znam da takvog psa neću nikad naći...
Pošto sam veliki ljubitelj pasa i imam sad malo vremena-ću se raspišem malo!!! Verujem da znate da je grad Beograd uveo taksu za `opasne` pse i vlasnici takvih pasa moraju da plaćaju godišnju taksu od 30.000 dinara godišnje. Iako sam iz Vojvodine i na mene se ovaj zakon ne odnosi-ova vest me je baš pogodila.Učlanio sam se u dosta grupa i foruma i svima koji su bili u mogućnosti i imali volju da podrže akciju sakupljanja potpisa protiv takve uredbe sam slao kopiju za potpis,čak sam i na ovom forumu tu priču hteo da pokrenem i da tražim podršku.
NA ŽALOST-IZGUBILI SMO!!!
Ova uredba ima formu poreza i svi koji to ne budu platili-oduzimaće im se imovina.
Jebo te,300 eura godišnje!
NAŠIM POLITIČARIMA BIH POŽELEO DUGU STAROST I TEŠKU BOLEST!!!
Ljudi treba da shvate da je pas ogledalo vlasnika,nebitno koje rase bio.
Ja imam Staforda koji po Beogradskom zakonu spada među `opasne` pse. U mestu u kom živim pored rečice gde izvodim psa u šetnju je dečije igralište.Psa pustim sa povodca da trčkara okolo i dosta često mi priđu deca od 7-8 godina (koja ne poznaju ni mene ni mog psa) da se igraju sa njim.Pre nekoliko dana mi je prišla devojčica od 8 godina i pitala me da li mogu da zakačim povodac i da joj dam da prošeta mog psa do škole (to je nekih 500 metara)Dao sam joj bez ikakvog razmišljanja i bojazni da će moj pas da uradi nešto što ne treba.Naravno da je sve prošlo OK,jer njemu verujem više nego mnogim ljudima.
Često me zaustavljaju ljudi po ulici i sa nevericom gledaju kako da Pit Bul može da bude toliko umiljat,dobar i poslušan.
Opet se vraćam na to da je pas ogledalo vlasnika i da možete od čivave da napravite ZVER,kao što i od potencijalno opasnog psa možete da napravite dobrog i umiljatog.(moj primer)
Ovo je slika sa interneta,ali ja sam tog psa imao. Da,ok razumem te,stvar je izbora,impresije,ukusa.. Ja te pse obozavam ,moj pas je imao oko 185 cm kad se uspravi i preko 93 kg,u grebenu negde oko 95 cm. Leti sam ga jahao na plazi i vozio Harley (usi su bile rucke od motora :) ) ,zimi je sanke sa dvoje ljudi vukao kao da su od papira a auto je opusteno vukao (slepao) kako god. Mnogo mocan,umiljat i privrzen pas i nije tako smoren kao sto ljudi misle a Boga mi ni miran . Snazan i opasan pas,samo zavisi prema kome. Bio sam opusten (mozda surovo zvuci) ali nema rase sa kim ga nisam pustio u borbu (naravno ako do toga dodje izmedju pasa,ne sa namerom),ni jedan pas mu nije mogao nista.Ovo nije toliko bitno,samo ukazujem na okretljivost i snagu te rase uprkos mlitavom izgledu.Tek kad ga okupas vidis citavu muskulaturu! Kazes vuce bicikl ?Hehe.Bernardinca nebi mogao da zadrzis ako ga nisi vaspitao da te postuje jer kad krene mozes da budes jak koliko hoces,ima da odleprsas kao pticica :)
:: :: Dobijao sam Bernandica mužjaka starog 5 godina na na poklon,ali sam se zahvalio :: :: Nešto bas ne gotivim dugodlake pse :: :: :: Kakve ste to zeceve okacili ,ja mislio stvarno neki psi : :: :: :: :: Ovo je bre pas :: :: :: :: http://i44.tinypic.com/2h89zkn.jp :: :: :: :: :: ::
Kod mene u ulici ima pivara površine 3 hektara.Ceo objekat je čuvao 1 bernadinac (Bole).Nikad nisam čuo da je nekad neko obio i ukrao nešto iz pivare,mada je 90-ih kod mene u mestu bilo krađa i previše(kao sad u Bačkom Petrovom Selu)Mi smo u to vreme bili deca ili dečkiči i preko dana smo svi išli da se igramo sa njim,dok je uveče postajao pravi čuvar,kao vojnik na straži i niko mu tada nije smeo prići.
:: Ovo je slika sa interneta,ali ja sam tog psa imao :: Da,ok razumem te,stvar je izbora,impresije,ukusa. :: Ja te pse obozavam ,moj pas je imao oko 185 cm kad se uspravi i preko 93 kg,u grebenu negde oko 95 cm :: Leti sam ga jahao na plazi i vozio Harley (usi su bile rucke od motora :) ) ,zimi je sanke sa dvoje ljudi vukao kao da su od papira a auto je opusteno vukao (slepao) kako god :: Mnogo mocan,umiljat i privrzen pas i nije tako smoren kao sto ljudi misle a Boga mi ni miran :: Snazan i opasan pas,samo zavisi prema kome :: Bio sam opusten (mozda surovo zvuci) ali nema rase sa kim ga nisam pustio u borbu (naravno ako do toga dodje izmedju pasa,ne sa namerom),ni jedan pas mu nije mogao nista.Ovo nije toliko bitno,samo ukazujem na okretljivost i snagu te rase uprkos mlitavom izgledu.Tek kad ga okupas vidis citavu muskulaturu :: Kazes vuce bicikl ?Hehe.Bernardinca nebi mogao da zadrzis ako ga nisi vaspitao da te postuje jer kad krene mozes da budes jak koliko hoces,ima da odleprsas kao pticica : :: :: :: :: :: :: :: Dobijao sam Bernandica mužjaka starog 5 godina na na poklon,ali sam se zahvalio :: :: :: :: Nešto bas ne gotivim dugodlake pse :: :: :: :: :: Kakve ste to zeceve okacili ,ja mislio stvarno neki psi : :: :: :: :: :: :: Ovo je bre pas :: :: :: :: :: :: http://i44.tinypic.com/2h89zkn.jp :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@drum znam za dogo canario, vrh je pas, a ko zna sta su mu radili te gazde pa je doslo do takvih incidenata. drugar ima zenku CC i kaze da i sada posle njene 2 godine on spava sa jorganom na glavi, jer mu je neko rekao da imaju neke momente i da vole da udave coveka na spavanju. za par meseci sam se naslusao prica o psima da to nema nigde, to cu sutra da vam napisem da vidite kakvih sve mentalnih sklopova ima Komsija, ima muzjaka i zenku cc, zakucaju se u auto i ulube vrata. na nekom forumu sam procitao da je nekog muzjaka udario auto, da ga je vukao 10ak m po putu i da je samo ustao i nije mu nista, naci cu link sutra, mozda laze covek ali dobro. Svaki pas je dobar, na gazdi je kako ce se on ponasati, gledao sam demonske civave ili pitove umiljate kao macke, ma i umiljatije. na fb ima grupa `pas je jedino bice koje ce vlasnika voleti vise nego on sam sebe` tako nesto, ima istine u tome.
Steta za te takse od 300e, ali bolje i tako malo pa da se smanji broj onih psihopata koji imaju po 20 pitova za borbe, to treba podaviti sve (gazde)
@skyfire Bernardinac je vrh, kada stanem na noge za koji mesec, uzecu jos jednu rasu da odgajam, sada jurim Burmansku macku ili britansku kratkodlaku. Skontao sam da bilo kakva zivotinja donese vise dobra nego 20 ljudi
Znam za Perlu.Koliko sam samo puta odgledao da klip. Moj pas je isti takav,iste građe i isti takav pozer,jedino što neće da skače na gumu,a kačio sam mu.Preskače ogradu od metar sedamdeset bez problema. Biće sutra nešto više od mene što se tiče slika i videa.
Pohvala za otvorenu temu!
Pozdrav!
:: @dru :: znam za dogo canario, vrh je pas, a ko zna sta su mu radili te gazde pa je doslo do takvih incidenata. drugar ima zenku CC i kaze da i sada posle njene 2 godine on spava sa jorganom na glavi, jer mu je neko rekao da imaju neke momente i da vole da udave coveka na spavanju. za par meseci sam se naslusao prica o psima da to nema nigde, to cu sutra da vam napisem da vidite kakvih sve mentalnih sklopova im :: Komsija, ima muzjaka i zenku cc, zakucaju se u auto i ulube vrata. na nekom forumu sam procitao da je nekog muzjaka udario auto, da ga je vukao 10ak m po putu i da je samo ustao i nije mu nista, naci cu link sutra, mozda laze covek ali dobro :: Svaki pas je dobar, na gazdi je kako ce se on ponasati, gledao sam demonske civave ili pitove umiljate kao macke, ma i umiljatije. na fb ima grupa `pas je jedino bice koje ce vlasnika voleti vise nego on sam sebe` tako nesto, ima istine u tome :: :: Super je amstaff, zverina nabildovana : :: :: @sv :: pogledajte ovo cud :: http://www.youtube.com/watch?v=P5NbF3A2cG :: :: Perla zivotinjica : :: :: Steta za te takse od 300e, ali bolje i tako malo pa da se smanji broj onih psihopata koji imaju po 20 pitova za borbe, to treba podaviti sve (gazde :: :: @skyfir :: Bernardinac je vrh, kada stanem na noge za koji mesec, uzecu jos jednu rasu da odgajam, sada jurim Burmansku macku ili britansku kratkodlaku. Skontao sam da bilo kakva zivotinja donese vise dobra nego 20 ljud :: :: Hvala na odgovorima
Uzrastao sam uz zivotinje,sve vrste zivotinja a najvise sam se zadrzao na psima i mackama. Macke mozda jos i vise volim (mada ja preferiram vise rasne) jer su uvek tu u kuci,smiruju,uvek nesto novo vidis,iznenadis se,obradujes se..Izvor ciste dobrote (pozitivne energije) i idile.
Naravno ,kao sto rece duqp,mnogo zavisi i od gazde tako da sam video i demonske macke koje samo sto ti oko ne iskopaju!Reze i skacu da zakolju :)
Sto se tice pasa,tacno,mnogo je do gazde,cak i kod onih pasa kojim je genetska predispozicija da budu borbeni psi..Igrao sam se sa Pitovima koji su gori od macke,umiljati i po ceo dan bi samo da se maze i ceskaju. Neki pitovi nisu znali ni da zalaju,ziva istina.
@duqp Svaka ti cast kad volis toliko zivotinje,takav sam i ja bio,ceo zivot samo sam skupljao zivotinje i punio kucu,dvoriste..Nazalost,sad vise i nemam te uslove niti vremena da se posvetim a zivotinji je neophodno dosta paznje i ljubavi. I slazem se ,svaku svoju zivotinju sam dozivljavao kao licnost jer su se tako i ponasale. Kroz godine gajenja i bavljenja sa psima i mackama niko ne moze da me ubedi da se zivotinje vode putem instinkta tj da ne razmisljaju ,to je prosto netacno . Covek je najveca zivotinja,zivotinje su plemenite za ljude!
Potpuno se slazem s tim da je pas ogeldalo vlasnika, a gadim se bolesnika koji nadrazuju pse da bi ovi bili sto besniji, kao i onih sto misle da je vrh kada pokazuju ortacima kako pas rezi kada se vlasnik priblizi hrani psa.
E sada, kod mene u Pancevu, zivim u delu grada, gde sve komsije misle da je VRH VRHOVA ostaviti kapije otvorene, i pustiti pse i male i velike da setaju i jure bez nadzora i da se udruzuju u copore. Primera radi - komsije imaju zenku vucjaka - koja je pre oko godinu dana dobila male i koji sada, nimalo pitomi, opet haraju bez ikakvog nadzora. Sinteraj ne reaguje, psi nisu ni cipovani a ni vakcinisani, jednom recju nesreca koja samo ceka da se dogodi. Verujem da neodgovorni vlasnici trebaju biti kaznjeni.
A nimalo mi nije prijatno kada treba da vodim psa u setnju jer stalno moram da gledam preko ramena i da strepim da ce neki copor da me napadne. Komsije, od copora pasa recimo nisu mogle da izadju iz auta jedno 15 minuta. Jeza.
Inace, imam bobtejla starog oko dve ipo godine, koji je jako brzo deo porodice. Toliko puta me je odusevio i svakim danom me odusevljava sve vise. Inace, ni jednom se nije desilo ni da zarezi niti na dete niti na osobu koja prvi put ulazi u dvoriste, napolju - takodje. A ima i jak tzv herding instinct, das mu par plisanih igracaka, odgura ih u jedan cosak i cuva ih :) Takodje mozes i da dete ostavis sa njim i da budes siguran da ce da ostane pored njega. Mada iako je velika maza, jednom je zamalo veliki pas napao mene i devojku u setnji, a on je momentalo stao izmedju nas i njega i srecom sve je ok proslo.
Ali slazem se da je duga dlaka pain in the ass, zato svako leto shishanje :)
Hocu da kazem da ce dobro dresiran pas dati svoj zivot za svog vlasnika, bez razmisljanja, i stvarno biti najbolji covekom prijatelj, ali kakvih sam se sve bolesnika nagledao... tuga.
Odoh ja u tri lepe sa teme :)
Svaka pohvala za kolege vlasnike pasa (i macaka) sa PCberze. :)
Al` je l` moze da da link da vidim koje sve rase spadaju u te za koje mora da se placa ta taxa.. Moj Bole je 5 godina star Rot, umiljata agresivna maza :D kacim slike uskoro :)
:: Al` je l` moze da da link da vidim koje sve rase spadaju u te za koje mora da se placa ta taxa.. :: Moj Bole je 5 godina star Rot, umiljata agresivna maza :D :: kacim slike uskoro : :: :: :: :: http://www.erepublik.com/en/referrer/Srk3 :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.