Pozdrav, da li neko zna koji program pokazuje najrealniju temperatutu procesora konkretno Intel Dual Core E2180, jer sam probao 5 razlicitih program i dobijam sledece vrenosti u istom trenutku 1.HW Monitor 52 C 2.SIW 42 C 3.Core Temp 42 C 4.Real Temp 47 C Znaci samo dva pokazuju iste vrednosti a ostali razlicite, kao sto vidite razlika ide i do 10 stepeni Hvala
Ne otrkrivaju dobro Tjmax, vidi u CoreTemp koja je vrednost pa u hwmonitor.ini promeni je. Verovatno je setovana na 100oC a za taj procesor je manja. Slicni problem imao sam sa C2D 6600 i Pentium E6600
Ne otrkrivaju dobro Tjmax, vidi u CoreTemp koja je vrednost pa u hwmonitor.ini promeni je. Verovatno je setovana na 100oC a za taj procesor je manja. Slicni problem imao sam sa C2D 6600 i Pentium E6600
Drugo, pogledaj dobro u svakom programu koja temperatura se gleda. Da li svakog jezgra posebno, ili celokupno za procesor? __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.