`MALI` problem sa napajanjem je u stvari veliki jer ne moze vise da se sedi pored racunara. Naime, posle odredjenog vremena pocne da ispusta neke zvukove kao kod starih dialup modema kad bira broj.. Nije previse glasno ali izuzetno iritirajuce pistanje..
100% nije do prasine jer je kuciste sa filterima i gledao sam iznutra cisto je ko suza.
Nije nikad bilo optereceno a i sad radi sa p4 3ghz, 512mb ddr2, hdd ide 40gb, dvdrw, i grafa x800
E sad posto je u garanciji dal bi mi priznali ovaj `kvar`... Nisam imao ranije ovakvih problema pa da ne saljem napajanje na popravku ako ga ne prime kao pokvareno..
U principu ne bi da rikne skroz pa uzput da sredi nesto u racunaru..
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
To ti cvrci neki kondenzator, ja bih to reklamiro .)
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
A koje je napajanje? Inače pištanje nije indikator otkaza kondenzatora, već zavojnica, odnosno ventilatora, naravno u zavisnosti kako se to pištanje manifestuje.
Pa to se i bojim jer i po ovim odgovorima ima i nema razloga za reklamaciju...
Inace u pitanju je lc power .. Ne znam dal bi to moglo biti problem za zavojnicama na ventu jer je radilo bez pistanja tek jedno mesec dana.. a prasina nije stigla do napajanja 100%
Ono sto sam zapazio jeste da se cuje tek kad podigne sistem tj kad se upali win ili linux tj kad baci nekI slozenijI slozeniji prikaz na monitor.. kad ga drzim u biosu onda se nista ne cuje...nije do graficke 100000%... al kad pocne ne prestaje da pisti ko morzeov kod :)
Ipak cu da zovem da proverim sa servisom sta oni kazu... nadam se samo da nece primiti reklamaciju pa vratiti nazad kao da je sve ispravno :(
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.