imam notebook Compaq Evo N610, radio neko vreme bez problema, a sada uopste ne prepoznaje hard disk! Uzeo sam ga polovnog, nije pod garancijom. Pokusao sam da formatiram preko Hirens Boot-a, ali ne vredi nikako, ne prepoznaje particiju, tako da u prevodu nemam sta da formatiram. Sistem ne podize, izbacuje error odmah pri paljenju, doduse otvara Bios, i pokusao sam da promenim malo opcije u Biosu u nadi da ce pomoci, ali i dalje mrtva kapa. Sta mislite, dal treba ovo servisirati? Nemam nista vazno na HDDu, bitno mi je samo da se na neki nacin ponovo ``ozivi` , da ne bih morao da kupujem novi...
Prva stvar koju treba da vidiš je sam hard disk, da li je ispravan ili nije. Ako ne radi, zameni ga, ali ako je ispravan onda je verovatno problem na ploči.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.