ZAVRSENO OKUPLJANJE PC BERZASA UZIVO v 1.1 utisci slike ovo ono...
STRANA 1 OD 3
Dexter013
ZAVRSENO OKUPLJANJE PC BERZASA UZIVO v 1.1 utisci slike ovo ono...
04.03.2012. 21:38
T44532
status: user broj poruka: 17093
Pa eto bio fajront, fino druzenje, bez tuce svadja i slicno, upoznali smo se koliko toliko uzivo, pa eve da uploadujem slike , moje su krsh negde nema fokusa nege nema blica... A torta nek nakaci svoje verovatno su kvalitetnije ispale nego ove moje
Malo drugacije gledam na ljude kad sam ih video uzivo jer sad vise ne vidim samo ime i avatar, vec znam ko stvarno stoji iza njega.
ne mogu da verujem kako lose procenjujem izgled ljudi na osnovu karaktera i nacina komunikacije :) ja sam za to da se postavi jedna tema gde se svaki lik prestavlja sa jasnom fotkom bez komentatra...znaci cisto ono da se zna ko je ko ...:) PHENOM IIx4 955BE 3.2GHz GEMIN II ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE NZXT Lexa S KINGSTON HyperX 2x4GB 1600MHz BENQ G2220HDA LC POWER LC6650GP3 V2.3 http://alturl.com/jrvku
imas vec temu za to (post your portrait), i moj ti je savet da nikog ne proucavas na osnovu pisanja. @dex, znam ja da odaberem kvalitetne papuce inace ne znam kako taj tvoj aparat krivi slike toliko a znam da nisam pio:)
nego, ne kapiram sta se desilo, sto obrisase onu temu??!!
:: ne mogu da verujem kako lose procenjujem izgled ljudi na osnovu karaktera i nacina komunikacije : :: ja sam za to da se postavi jedna tema gde se svaki lik prestavlja sa jasnom fotkom bez komentatra...znaci cisto ono da se zna ko je ko ...: :: PHENOM IIx4 955BE 3.2GH :: GEMIN I :: ASUS M5A97 PR :: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE :: NZXT Lexa :: KINGSTON HyperX 2x4GB 1600MH :: BENQ G2220HD :: LC POWER LC6650GP3 V2.3 :: http://alturl.com/jrvku :: ::
Autoru teme sam već najavio da će ista biti obrisana posle fajronta. Mnogi su ostavili svoje lične podatke (adrese, telefoni, itd...) a, nema potrebe da isti ostanu dostupni svima duže nego što je potrebno. Nikad se ne zna ko to može da zloupotrebi, pre ili kasnije.
:: imas vec temu za to (post your portrait), i moj ti je savet da nikog ne proucavas na osnovu pisanja :: @dex, znam ja da odaberem kvalitetne papuce :: inace ne znam kako taj tvoj aparat krivi slike toliko a znam da nisam pio: :: :: nego, ne kapiram sta se desilo, sto obrisase onu temu??! :: :: :: :: ne mogu da verujem kako lose procenjujem izgled ljudi na osnovu karaktera i nacina komunikacije : :: :: ja sam za to da se postavi jedna tema gde se svaki lik prestavlja sa jasnom fotkom bez komentatra...znaci cisto ono da se zna ko je ko ...: :: :: PHENOM IIx4 955BE 3.2GH :: :: GEMIN I :: :: ASUS M5A97 PR :: :: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE :: :: NZXT Lexa :: :: KINGSTON HyperX 2x4GB 1600MH :: :: BENQ G2220HD :: :: LC POWER LC6650GP3 V2.3 :: :: http://alturl.com/jrvku :: :: :: ::
Da, da.. To je vec pametan potez, ko zna ko ce se u medjuvremenu sve ovde pokrviti i zasto :D
:: Autoru teme sam već najavio da će ista biti obrisana posle fajronta. Mnogi su ostavili svoje lične podatke (adrese, telefoni, itd...) a, nema potrebe da isti ostanu dostupni svima duže nego što je potrebno. Nikad se ne zna ko to može da zloupotrebi, pre ili kasnije
forevera i tootha sam upoznao, isto tako i prepoznao, a i ako nisam mogao da dodjem zbog posla, pruzili ste mi priliku da vas vidim makar preko fotki. Za divno cudo, nije bilo fajta u smislu ciji je duzi Shintel/AMDeka. :) Drago mi je da ste se lepo proveli.
Bilo fino. Imarkovic je doneo baš finu rakiju. Lično ne preferiram lozu al` ovaj je bila zanimljiva.
Ekipa je bila kulturna. Niko nije spomenuo AMD/Intel/Nvidia-u barem ne u onom smaračkom kontekstu koji se na forumu preferira.
Valjda je trema uradila svoje .).
Definitivno je zanimljivo kako izgledaju ljudi koji se nalaze iza avatara. Usledilo je razočarenje kada sam video imarkovica koga sam zamišljao kao onu lepojku (btw jel to Ladida?) sa avatara .).
aha, ok logicno, pametno, bolje je tako. @pajs, ladida nego sta, poveo bih je da sam znao nego onda ne bi bili zanimljivi zajcOvi
:: :: Autoru teme sam već najavio da će ista biti obrisana posle fajronta. Mnogi su ostavili svoje lične podatke (adrese, telefoni, itd...) a, nema potrebe da isti ostanu dostupni svima duže nego što je potrebno. Nikad se ne zna ko to može da zloupotrebi, pre ili kasnije :: :: :: imas vec temu za to (post your portrait), i moj ti je savet da nikog ne proucavas na osnovu pisanja :: :: @dex, znam ja da odaberem kvalitetne papuce :: :: inace ne znam kako taj tvoj aparat krivi slike toliko a znam da nisam pio: :: :: :: :: nego, ne kapiram sta se desilo, sto obrisase onu temu??! :: :: :: :: :: :: :: ne mogu da verujem kako lose procenjujem izgled ljudi na osnovu karaktera i nacina komunikacije : :: :: :: ja sam za to da se postavi jedna tema gde se svaki lik prestavlja sa jasnom fotkom bez komentatra...znaci cisto ono da se zna ko je ko ...: :: :: :: PHENOM IIx4 955BE 3.2GH :: :: :: GEMIN I :: :: :: ASUS M5A97 PR :: :: :: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE :: :: :: NZXT Lexa :: :: :: KINGSTON HyperX 2x4GB 1600MH :: :: :: BENQ G2220HD :: :: :: LC POWER LC6650GP3 V2.3 :: :: :: http://alturl.com/jrvku :: :: :: :: :: ::
@Gare87 Za par godina veoma brzo bices i ti mator sa nama
@Torta Nema na cemu
@gilopile I ja takodje mislim da bi bilo mnogo vise ljudi za onaj prosli put da sneg nije napravio shajze, barem jos +10 bi doslo tj. 2x puih kola, ali dobro laganica, ide lepo vreme pa moze nesto za otvoreno da se dogovori, neki rostilj fudbal pivce i slicno.
@pajsgudgud Sta si ti planirao da radis sa imarkovicem sa avatara?
Sve u svemu fino druzenje, meni bar sada , sto inace jako retko radim sto se tice da krenes nekog da napusavas imas totalno drugaciji osecaj i drugacije se postavis jer si pruzio ruku tom coveku, upoznao si ga oci u oci uzivo.
Mada neki su i dalje totalno gay ono bas bas, necu da kazem ko konkretno da se toothless ne naljuti.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Svi likovi su dobri momci, bilo je zabavno... Mleo sam imarkovica u MK9 :)
Nadam se da ce biti Verzije 2.0, pa da se pojave i likovi koji su ostavili traga na ovom forumu. SkyFire, Bax, Daum, Abner, LEPI SALE, Administracija...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.