Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Unisteni trigger prekidaci na Logitech Chillstream gamepad-u
STRANA 1 OD 1
Flynn Unisteni trigger prekidaci na Logitech Chillstream gamepad-u 24.02.2012. 23:19 T44330

status: user
broj poruka: 249

Dakle imam taj gamepad koji mi savrseno odgovara star preko 3 godine al trigger dugmici bukvalno je nemoguce koristiti tj. stalno kao da su pritisnuti. U sportskim igrama ovo je veliki problem. Vise ne mogu ni da selektujem tim u NBA 2k12 samo mi vrti non stop bez da stane.
Moze li se nekako sanirati ovaj problem?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 24.02.2012. 23:48 #401783

broj poruka: 12796
Probaj da ga otvoriš i očistiš, lak je i za otvaranje. Mene nikad nisu triggeri zezali ali me zezalo dugme za hladjenje na primer jer se zaglavljivalo od prljavštine...

gman od kad se pojavio 25.02.2012. 00:15 #401796

broj poruka: 1111
nameravam da ga uzmem
posto imam u savrsenom stanju rumblepad2, koji ima sedam godina staza, i skorije sam uzeo naslednika, f510, isti gamepad, samo bolji trigeri (analogni) i dugme koje menja sa direct input na x-input (sto moze i bez tog dugmeta, ali trigeri ne mogu), po meni najbolji koji ima da se kupi
jedino me kod ligija buni sto im ona cetiri glavna tastera nisu pressure sensitive, kao na sony-ju
inace gamepad, savrsen, verujem i chillstream

nego, nikad nisam uzeo taj chillstream, jer ne mogu da izvalim sa sigurnoscu ima li ili ne vibration. jbg, volim da se trese, ako vec igra podrzava

pa recite!?

ulsi

-ShonE- Re: od kad se pojavio 25.02.2012. 11:06 #401847

broj poruka: 3529
Nema vibraciju.

https://sites.google.com/site/qualitymod

:: nameravam da ga uzme
:: posto imam u savrsenom stanju rumblepad2, koji ima sedam godina staza, i skorije sam uzeo naslednika, f510, isti gamepad, samo bolji trigeri (analogni) i dugme koje menja sa direct input na x-input (sto moze i bez tog dugmeta, ali trigeri ne mogu), po meni najbolji koji ima da se kup
:: jedino me kod ligija buni sto im ona cetiri glavna tastera nisu pressure sensitive, kao na sony-j
:: inace gamepad, savrsen, verujem i chillstrea
::
:: nego, nikad nisam uzeo taj chillstream, jer ne mogu da izvalim sa sigurnoscu ima li ili ne vibration. jbg, volim da se trese, ako vec igra podrzav
:: pa recite!
:: ulsi
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 .... 25.02.2012. 23:06 #402035

broj poruka: 3350
Zato mozes da maknes sebi jedan za X360 zicni. Za bezicni treba da se kupi i prijemnik, sto dosta izadje.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs