Nesto je pocelo u toku rada da mi skripi. Kada sam otvorio racunar, a potom i napajanje, video sam da je to ventilator na napajanju, ali samo u polozaju kada je na dole. cim ga stavim u neki drugi polozaj on prestane. Kao da ga nesto pritiska i gura ka onoj resetkici. Imate li ideju sta bih mogao da uradim???
Varijanta br. 1- Ako je u garanciji jednostavno ga reklamiras Varijanta br. 2 `Nije u garanciji`, nosi ga u prvi PC servis da ti zamene ventlator i toliko o tome
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Rastavio sam ga i nije mi jasno sta treba da radim. Vidim da je malo labav, ali ne znam kako to da resim. Imas li neku preporuku? A ako skinem resetku, jel nece da ispadne ventilator sa osovine?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.