posto u svastaru niko ne zaviruje a ne izbaciva nista na top fotum listu i tako je tema imala samo cetiri pregleda zamolio bih vas da se ne ljutite i administratora da ne brise temu dok ne dobijem potrebne odgovore koji su mi jako bitni hvala
pozdrav drugari htio sam da vas pitam kako se trguje preko ebay-a naime zvim u BiH tacnije Banja Luka i imam par vrijednih stvarcica koje bi htio da stavim na ebay, postu bih slao preko DHL-a, ali ne znam kako i sta ide oko uplacivanja na ebay tacnije ne znam kako ide ono preko paypal-a, da li i ja moram da imam taj paypal ili kako vec ide to oko nacina placanja i uplate ?
Paypal koriste svi, tako da ti treba realno, neko prima i karticu. Treba ti kreditna kartica i devizni racun. Onda otvoris paypal, videcs sta ti traze, onda se registrujes na ebay, povezes kreditnu sa ebay nalogom. Na ebay-u kliknes da hoces i da prodajes stvari i to je to. Vidim da primaju i skrill(moneybookers) sada, pa mozes i to da otvoris.
ali mislim da Bosna, Hrvatska i Srbija nemaju pravo na primanje novca na svoj racun preko paypal-a... iako se nesto govorilo za Hrvate da ce uskoro biti otvorena opcija, nisam pratio u poslednje vreme tako da mozda nisam u toku pa je mozda i moguce u svim drzavama ali cisto sumnjam... proveri to obavezno! Ja imam paypal i mogu da placam i saljem pare kao gift, ali nisam nikad probao da primim pare ili kao gift..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.