...jel mogu gde kod nas da se nabave obrtni potenciometri koji imaju ugao zakretanja veci od standardnih 270` cini mi se... nesto tipa 720`... moze i manje... ali da je preko punog kruga...
(ne znam dal je i tebi ovo bila namera) a jel moguće uz pomoć ovoga prepraviti postojeći volan za komp tako da ima više krugova motanja, a i samim tim da bude precizniji??
...iskreno, meni je palo na pamet da napravim volan, ...a sto se tice postojecih volana, moras da pogledas kako mu je odradjen mehanicki deo... cini mi se da ne okreces direktno potenciometar, vec ide preko nekog sklopa koji ujedno i stiti potenciometar od sile kojom mozes okretati volan.
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.