Imam modularac ciftek 700W, kupljen prosle godine, vec nekoliko dana iz kucista dopire neki blagi cijuk kao da sam zapatio leglo glodara u njemu, danas ustanovih da se vent na napajanju procuo pa me interesuje da li to podleze garanciji i da li to u servisu menjaju ili daju drugo napajanje i koliki je vremenski rok za takvu operaciju, napajanje je u garanciji jos godinu dana
Emmi je u pitanju i sad sam ih zvao, u pravu si prodavac kaze da mogu da reklamiram ali ne zna dal li ce u servisu menjati vent ili ce mi dati neko drugo napajanje, zna li neko da li to u servisu popravljaju ili daju drugo napajanje, ima li neko slicnog iskustva?
Ako je blag taj cijuk neće ti ni ventilator zameniti. Napisaće da je nivo buke u dozvoljenom rasponu. Ako taj raspon uopšte i postoji. Bolje ih nateraj da to pitaju Servis unapred, da ne budeš 45 dana bez napajanja i posle ti vrate to isto.
Prijatelju ... Otvori to napajanje , i ako se malo razumes , podmazi taj ventilator i gotova stvar za 15 minuta ... Ako se ne razumes i ne znas kako to da uradis , nadji nekog i stvar resena ...
Pozdrav !
ASUS SABERTOOTH P67 Intel® Core™ i7-2600 Corsair H70 Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MHz ATI HD 6970 1GB GDDR5 Patriot Pyro SSD 120GB Dell UltraSharp U2311H ANTEC P182 Thermaltake Toughpower 1000w Windows 7 Ultimate x64 SP1
imam cak i ultra silent vent koji bih metnuo umesto ovog fabrickog ali kao sto kaze codeus, sa garancijom vozdra onda. Pitacu servis koliko bi cekao na zamenu, vidim Vmarc kaze da menjaju celo napajanje ali ko zna koliko bih cekao, radije bih ga turio u oglase sa napomenom zasto se prodaje pa ko hoce da ceka na zamenu dobije napanje povoljno. Bez masine mogao bih 4-5 dana ali 45 nikako, radije bih odmah iz dzepa izvadio pare i kupio novo, u stvari sta ja lupam, pitam lepo servis ako se ceka dugo onda sam zamenim vent a ko jebe garanciju, necu ga menjati a valjda nece riknuti, u ostalom koliki je procenat riknjavanja kod ove serije cifteka?
Zameni ti sam taj ventilator i ne sekiraj se za GARANCIJU ... Ako ti se desi da ti nekad nedaj boze crkne , nabavis nalepnicu ili stiker i zalepis ... Necu sad da te ucim kako se to radi i gde moze da se nabavi ... Raspitaj se ...
Pozdrav !
ASUS SABERTOOTH P67 Intel® Core™ i7-2600 Corsair H70 Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MHz ATI HD 6970 1GB GDDR5 Patriot Pyro SSD 120GB Dell UltraSharp U2311H ANTEC P182 Thermaltake Toughpower 1000w Windows 7 Ultimate x64 SP1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.