Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
HP 6735s potrebna ploca
STRANA 1 OD 1
MilosNBG HP 6735s potrebna ploca 04.02.2012. 15:10 T43027

status: user
broj poruka: 1586
Kolege, gde naci plocu za doticni lap i kako joj se krece cena, ova vise ne da radi, AMD chipiset je otkazao poslusnost.

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 .... 04.02.2012. 17:09 #396124

broj poruka: 1424
nisam od neke pomoci ali samo da te utesim da znam 3 drugara kojima je vrisnula ploca, 2 amd i jedan intel cipset... Najveci krsh izgleda iz HP :( ili baksuz....

doca80 Ajde setite se 04.02.2012. 17:14 #396128

broj poruka: 3053
pre oko 2 godine kad god je neko trazio savet na berzi koji lap da kupi,svi su pisali da kupi bas taj model,jer je tada imao najbolji odnos cene i performansi...e sada znate i zasto!!! zato sto je vec u fabrici napravljen sa namerom da taman izdrzi garantni rok i onda da gekne chipset!!! Dakle,krsh iz HP-a!!!

za plocu zovi mikros servis

NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK

VMARC Ispravnu neces naci ispod 150 eura 04.02.2012. 17:21 #396133

broj poruka: 9425
Popravljena sa 3 meseca garancije 100.
Tvoju da nosis na popravku 80-100.

F650GS Dakar

cele1988 Re: Ajde setite se 04.02.2012. 17:21 #396134

broj poruka: 1424
tacno

:: pre oko 2 godine kad god je neko trazio savet na berzi koji lap da kupi,svi su pisali da kupi bas taj model,jer je tada imao najbolji odnos cene i performansi...e sada znate i zasto!!! zato sto je vec u fabrici napravljen sa namerom da taman izdrzi garantni rok i onda da gekne chipset!!! Dakle,krsh iz HP-a!!
::
:: za plocu zovi mikros servi
:: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
Vaskev Re: Ajde setite se 04.02.2012. 18:00 #396144

broj poruka: 1673
Nije to baš tačno al ajde, viđao sam i bolje modele kojima je crkavala ploča, i Toshiba Tecra­-ma crkavaju ploče. Ispravna ploča košta više nego što vredi pomenuti laptop, mislim na novu ploču a kupovina servisirane ploče je bacanje para ukoliko je servisiranje radio majstor pomoću duvaljke u ladnoj garaži.

WOT Nick: Vaske

:: pre oko 2 godine kad god je neko trazio savet na berzi koji lap da kupi,svi su pisali da kupi bas taj model,jer je tada imao najbolji odnos cene i performansi...e sada znate i zasto!!! zato sto je vec u fabrici napravljen sa namerom da taman izdrzi garantni rok i onda da gekne chipset!!! Dakle,krsh iz HP-a!!
:: za plocu zovi mikros servi
:: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
mighty 6735s 04.02.2012. 18:40 #396159

broj poruka: 1670
je jedan od najgorih koje je HP proizveo.

U servis su nam stizale gomile i u garantnom roku, bilo je ljudi koji du i 4-5 puta za gar. rok od godinu dana dolazili sa istim laptopom.

Uglavnom je crkavala ploča, vrlo često i procesor. Problem je bio do loše rešenog hlađenja. Turion X2 u njemu se greje ko ringla, a `pametni` projektanti su zakrivili rebra hladnjaka kako bi pobećali površinu istog. To je dovelo do kontra efekta - 6735s neverovatno brzo skuplja prašinu na svom hladnjaku, potpuno se zapuši i vrlo brzo počinje pregrevanje.

Ako se odlučiš za zamenu ploče na tom modelu, što je po meni bacanje para. savet da ga što češće čistiš i izduvavaš hladnjak, ako želiš da ti potraje.
MilosNBG ... 04.02.2012. 22:19 #396199

broj poruka: 1586
Sve receno stoji za ovu HP seriju. Poznato mi je da su otkazivali za medalju. A cene sam i ocekivao kakve rece VMARC tako da videcu sa ortakom sta dalje, posto je to njegov lap.

mighty, ovaj je bio toliko zapusen da sam hemijom cistio hladnjak, da razbije naslage koje su se bukvalno zalepile za aluminijum. vent necu ni da pominjem kakav je bio.

Hvala drugari na odgovorima :)

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

VMARC Re: ... 04.02.2012. 23:16 #396228

broj poruka: 9425
Vidi mail..

F650GS Dakar

:: Sve receno stoji za ovu HP seriju. Poznato mi je da su otkazivali za medalju. A cene sam i ocekivao kakve rece VMARC tako da videcu sa ortakom sta dalje, posto je to njegov lap.
:: mighty, ovaj je bio toliko zapusen da sam hemijom cistio hladnjak, da razbije naslage koje su se bukvalno zalepile za aluminijum. vent necu ni da pominjem kakav je bio
:: Hvala drugari na odgovorima :
:: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
servisracu popravka ploče 04.02.2012. 23:41 #396244

broj poruka: 24
Miloše pogledaj mail, imam rešenje za tebe.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs