Pozdrav forumasi! Ako neko ima iskustva ili neku ideju,jer ja nemam i nije mi jasno sta se procesor i memorija su overclockovani i optereceni svim mogucim programima za testiranje kao i sa najzwhtevnijim igrama i sve radi super stabilno...ali,kad komp nista ne radi,bleji prazan desktop,dakle kad je u idle,desava se da se restartuje??? Na sta da sumnjam,gde je tu logika?
Ja sam imao isti slucaj sa LC power 5450 od 450w koje je bilo par godina staro i kad se igra igrica neka ili bilo sta zahtevnije, sve radi extra,sto kazes cak i klokovano,a u desctopu restartuje iz cista mira,kupio sam novo napajanje i sve OK,iako je staro bilo potpuno ispravno i radilo na prethodnoj konfiguraciji bez ikakvih problema,ali na novoj konfiguraciji pravilo problem kao kod tebe,verovatno nove komponente traze stabilnije tj. ispeglanije napone ili sta vec,uglavnom ispitaj to,pozajmi napajanje od nekog ako imas mogucnosti pa vidi par dana dal ce isto da ti se desava.
:: :: :: :: I3 540...iskljucene su sve te zajebancije..uvek je isti napon,ukljucen je i load line calibration u BIOS-u..ploca Asus,napajanje lc power Titan 600w
Asus gtx560 nova i Samsung F4 250gb skoro nov..siguran sam da nije do njih...da li ima veze sto sam menjao i plocu i proc i graficku a nisam obarao sistem..windows 7?
Asus gtx560 nova i Samsung F4 250gb skoro nov..siguran sam da nije do njih...da li ima veze sto sam menjao i plocu i proc i graficku a nisam obarao sistem..windows 7?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.