Poštovani članovi foruma PC Berze, ovde možete da pokažete svojim kolegama kako izgleda vaš ljubimac (naravno, mislim na kompjuter ) Uz kratak opis konfiguracije stavite par slika unutrašnjosti kućišta i to je to.
Moja mašina se jedva može tako i nazvati. Reći ću samo 478 i sve će vam biti jasno.
Jbg, posle kredita za gajbu, renoviranja iste i dvoje klinaca, `mašina` je poslednja rupa na svirali. Zato komplekse lečim gledajući šta rade ljudi koji mogu sebi da priušte nešto sa malo većom cifrom (1155 i sl.)
jao kako sam glup, pa imam i ja slike online samo ne mogu sad da kacim dok ne zakacim ovaj server ebeni
:: Ja sam bar stavio onaj prosli haos od kablova :: (sad sam kao malo sredio ali na poslu sam :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Ja sam u toj prosloj temi imao Chiftek kuciste, micro atx plocu, default grafiku.. :: Macka je jos uvek ista :: :: Zato i kazem svasta su ljudi izmenili od tad ok je nova tema :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Slobodno okaci svoju masinu kakve ima veze sto nije zver ili porsek...
@Aca I to sto kazes jebes slike , sad cu da vam bacim snimak sa novim TV-om i kao sredjenim kablovima u kucistu, i kako sam sredio kad sednem da se igram ko covek.
Pa bacim na tube i macka ce biti u filmu naravno...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Evo kako to kod mene izgleda, nishta posebno ali meni zavrshava posao: E6500 2.93GHz 775 Intel DG45ID 4x1GB DDR2 800 Geil Evo One 2TB + 750GB 60GB SSD OCZ Vertex2 LC-Power 6450GP2 i neke sitnice poput card-reader-a, fan kontrolera,wireless kartice, radio kasetofona, dvd rezacha... ne chuje se da radi :-)
Čim stignem od dece i žene, ima da slikam pa ću da stavim. Hteo bih bar da uzmem neko bolje kućište da ima malo više mesta jer ne znam kako se ono moje nije već zapalilo,
A ovo tvoje je vrh. Ventilatora kol`ko `oćeš. Nema da se pregreje
:: Slobodno okaci svoju masinu :: kakve ima veze sto nije zver ili porsek.. :: :: @Ac :: I to sto kazes jebes slike , sad cu da vam bacim snimak sa novim TV-om i kao sredjenim kablovima u kucistu, i kako sam sredio kad sednem da se igram ko covek :: :: Pa bacim na tube i macka ce biti u filmu naravno.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Fino :: :: A grafiku ne planiras da uzmes? :: Ono te Juri Gagarin na slici u kucistu Gagarin nego shta, bio proshle godine tamo povodom 50 godina od leta u kosmos :-) Ne treba mi bolja grafika od ove (x4500HD) , ima DVI+HDMI i hardware-sku obradu HD video da ne kochi procesor... meni je i to puna kapa... Nego glavnu stvar nisam fotografisao - monitor(i) :-)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.