TACNIJE RECENO JA SAM KUCISTE DONJEO OD DRUGA A KOD NJEGA JE NAPAJANJE MONITORA BILO SPOJENO NA NAPOJNI OD KUCISTA PA SAM GA JA MORO OTVORITI DA TO ISKOPCAM . DA NISAM TADA SLUCAJNO KOJI DJEK ISKOPCO ILI DA NETREBA STA PODESITI U BIOSU STVARNO NEZNAM STO SAD KOD MENE NECE DA STARTUJE . DODJE DO STARTOVANJA WINDOWSA I SAM SE RESETUJE.
Ti i tvoj momak ste nesto pobrkali, ti si sta otvarao? Da bi neki kabal za struju razdelio? Ne kapiram bas tacno problem pre ovog restartovanja windowsa. Inace nema potrebe za caps lock-om, ne znam , ne treba se pise odvojeno, a niko pa ni crnogorci ne kazu djek nego dzek.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
kako je to napajanje monitora izvedeno iz kucista ??? jel to neka kara i budza ?
imas li koju pci karticu (modem,wifi,muzicka) .. mora da se pomerila prilikom nosenja kompa .. otvori i izvadi svaku karticu i vrati lepo ..
ako komp nije bio lepo ugasen prilikom transporta (start shutdown) vec samo izvucen iz struje - moguce je ostecenje hdd-a jer glave nisu bile parkirane .. format c:
To da je napajanje monitora spojeno na napojni od kucista je tolika karabudza da ne shvatam ni sta je pisac hteo da kaze. Inace, primetio sam da u poslednje vreme sve vise ide to `dj` umesto `dz`. Npr. napisu `djojstik`. Elementarna nepismenost i potpuna nebriga o maternjem jeziku i sopstvenom dostojanstvu, sta drugo. Jedino sto je mozda gore od toga je `w` usmesto `v`. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
*^%$^* .. moguce da je stari lcd ekran koji radi na 12V .. nema mrezni deo u sebi .. pa su izvucene zuta i crna sa molexa ...
sam sebe citiram :( vreme je za posetu Lazi
:: :: kako je to napajanje monitora izvedeno iz kucista ??? jel to neka kara i budza :: :: imas li koju pci karticu (modem,wifi,muzicka) .. mora da se pomerila prilikom nosenja kompa .. otvori i izvadi svaku karticu i vrati lepo . :: :: ako komp nije bio lepo ugasen prilikom transporta (start shutdown) vec samo izvucen iz struje - moguce je ostecenje hdd-a jer glave nisu bile parkirane .. format c :: :: ::
Pa, moguce je. Ali onda to treba reci da znamo a ne da nagadjamo. Treba da gledamo u pasulj.
A to sto citiras sam sebe moze ako imas sta da kazes. A ako mislis da je vreme za odmor nemoj u Lazu nego u D. Misovic. U Lazi su seljaci. Sve znam, imam dosta iskustva s mentalnim ustanovama :p _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
fala ovim sto su se trudili da pomognu, a monitor se napaja sa 12v, a evo i nesto da naucite, meni i dalje nije jasno ali otom potom. Ugradio sam novi hdd instaliro win ,dreivere od matic,zvucne i sve je radilo kako treba, ali kad instaliram driv od graficke(integrisana) pojavi se isti problem. Tako da sam otiso do druga i donjeo njegov monitor spojio i sve radi ok. Malo je falilo da ga izbacim kroz prozor nerazumijem koji mu je k....
najverovatnije ta integrisana nepodrzava tvoju max rezoluciju ekrana .. a drajvei znaju da posle instalacije pokusaju da prikazu max rezoluciju ekrana ..
kada se bootuje win .. lupaj F8-G2-Z1 - shah mat .. izberi enable VGA mode .. kad se podigne win podesi rezoluciju na 1024x768
i onda nece biti problema ..
eventualno ugradi graficku (AGP) umesto integrisane - i onda neces imati problem
sve su prilike da ne podrzava moj monitor sa njegovim radi sve ok , a jaran mi je odlucio da nemjenja monitor i da ostavi ovaj stari . A to sa F8 sam prije probo i nje moglo a i moj monitor i njegov rade na istoj rezoluci 1024x768
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.