Prijatelj mi je doneo da mu pogledam ovaj lap top jer su mu se pojavile tanke horizontalne linije preko celog ekrana na svaka 3 - 4 mm, probao sam svasta novi bios ,reinstalaciju Win7 32bit-a, razne drajvere za graficku Nvidia 8400M GS, DX update i opet je isto moze li neko da mi kaze bar priblizno sta je sa ovim lapom, inace i pitao sam ga da li mu je mozda pao slucajno kaze da nije...
probaj da je izvuces i ako imas duvaljdaku da je malo produvas chip (da ga zagrijes) ili ako je na maticnoj integrisan chip probaj da ga tu malo produvas....to moze da ti potraje dva dana, a i dvije godine sve zavisi.. mislim na rad graficke
Moje misljenje je da je ostecen flat kabal i da ce pokusaj produvavanja mozda ispravnog cipa biti prevelik i nepotreban rizik, dok se ne eliminise kabal kao uzrok. Opis ponasanja je ogranicen da bi se sa sigurnoscu tvdilo... LM, pravac servis, dok nisi spalio zito.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.