Pozdrav svima, Hitno mi je potreban neki servis za popravku laptopa koji radi, tj. koji nije spojio praznike? Kvar je prilicno komplikovan i prosli put sam uspeo da ga sredim u PC klinici ali oni trenutno ne rade meni je vreme bitan faktor. Ima li neko dobar predlog?
problem je do veze graficke i maticne ploce na compaq presario f558US laptopu fabricki je nesto zeznuto i to je cest kvar kod ovog laptopa jer se kontakt prekine a nije lako dostupan za popravku treba da se odradi neko ultrazvucno zavarivanje ili tako nesto, ne secam se bas kompletne price
Pa kada sam radio tamo , onda sam dolazio :) a jedva sam ceko da dodje shoosh ili da radi cupavi pa da mogu da se igram ko covek a ne da me smarate sa uplatama :) Samo sto sam zavrsio srednju dobio posao u igraonici koja radi 24h, de ces bolje...
Koji si ti?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.