Naime ima li iko iskustva sa otkljucavanjem procesora na gore pomenutoj ploci,konkretno athlonII x3 450 Pokusao sam koliko sam znao i umeo ali bezuspesno,pa cisto da proverim ako ima neko iskustva konkretno sa ovom plocom i otkljucavanjem jezgara na njoj bio bih mu zahvalan ako moze da napise,sta i kako u biosu da podesim.
naravno,jasno je to meni,nego jednostavno nisam bio u prilici na drugoj ploci da ga probam pa rekoh ajde cisto da proverim ako ima neko da je na toj ploci otkljucavao slican proc. da napise setovanja pa da pokusam opet,ako nece da razmisljam o nekom upgrade-u
:: To je stvar lutrije, da li si uboo takav primerak - ili nisi :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
Setovanja su za svaku ploču u biti svedena na menjanje jednog do dva parametra, tako da nema tu neke mudrosti, istina zanemarljiv procenat ploča je otključavao procesore, koji prethodno nisu otključani na pločama iste ili prethodne generacije, naravno različitog proizvođača. Kako je to sve lutija(koju sam svakako probao, tj. poznata mi je od ranije), onda slobodno idi na upgrade, ukoliko ti je isti neophodan u smislu softverske zahtevnosti.
Imao sam tu plocu i nema sa njom otkljucavanja. Imam Phenom II 550 BE koji se otkljucava u X3 i stabilno radi na 3.8GHz bez dizanja napona na Gigabyte 880GM-UD2H, a na MA78LMT-S2 (rev. 1.3) nije hteo ni da mrdne.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.